Co jako mají ti špióni odhalovat a co vlastně utajovat?

politika

Výroční zpráva Bezpečnostní informační služby (BIS) o nebezpečnosti cizích agentů Ruska a Číny byla pro Miloše Zemana zřejmě dílem humorného čtení a dílem ztráty času.

Co jako mají ti špióni odhalovat a co vlastně utajovat?
Ilustrační foto
8. prosince 2018 - 06:20

Jsou to čučkaři, sdělil na adresu tajných služeb, žádného špióna či teroristu nechytili. A navíc by BIS chtěla na svou práci větší prachy v rozpočtu.

A co hlas lidu na internetu?
Co jako mají ti špióni odhalovat a co vlastně utajovat? Že je armáda pidiarmádou neschopnou uhlídat natož bránit hranice? To už ví každý. Že stát je prožraná firma s haldou dluhů? To také je obecně známo. Že si tu různé mafie domácích zrádců dělají co chtějí je také profláknuté. Že jsou politici jen loutky v rukou cizích mocí? No to je ohromná novinka. To dávno všichni víme. Že ten svrab začíná už na malých obcích? Toť novinka. Jen toho prezidenta nemáme takového pajprdlíka dovezeného jako jinde.

Že republika údajně prosperuje, ale ve skutečnosti je to jen hra čísel vidí každý občan na své peněžence a "rostoucí" kupní síle koruny. Tak co chcete utajovat?

Co by tady v téhle významné Německé kolonii měli ti ruští a čínští špióni jako špiónovat? Kdo je víc z politiků profláklý a umazaný? K čemu? Nikdo ani naši občané o ně nestojí. Že se tu s cizí pomocí ustavila jakási "elita", která je ve skutečnosti jen snůška gaunerů a bezectných lemplů? To už ví nejen naši lidé, ale celý svět.

Tak mi konečně prozraďte co je tím velikým tajemstvím, které tady mají všichni špiónit. I naše zpravodajské služby se starají jen o to aby občané drželi hubu a krok a nedej Bože nezačali jako ve Francii, Katalánsku, Německu, Británii, Řecku moc držkovat, bouřit se a něco chtít. Proto celá šaškárna okolo Babiše a podobné zástupné komedie, napsal neznámý autor na internetu.

A nakonec tak jako obvykle píše ve svých komentářích jeden z komentátorů webu Prvnizpravy.cz : Souhlasu netřeba. Neboť to vše výše napsané je pravda nebo lež?

(rp,prvnizpravy.cz,foto:arch.)


Anketa

Měla by se podle vás stát Ukrajina členem NATO?

Ano 18%
transparent.gif transparent.gif
Ne 65%
transparent.gif transparent.gif
Nevím 17%
transparent.gif transparent.gif