Faltýnek: Pane kolego Bartošku, chce se mi z vás zvracet!

politika

V nedělních otázkách Václava Moravce samozřejmě došlo v debatě na téma kladení květin na Národní třídě a zároveň na debatu o problémech Andreje Babiše.

Faltýnek: Pane kolego Bartošku, chce se mi z vás zvracet!
Jaroslav Faltýnek, poslanec PSP ČR (ANO)
18. listopadu 2018 - 13:01

Až na pana Bartoška z KDU-ČSL všichni ostatní, Hamáček (ČSSD), Faltýnek (ANO), Koten (SPD)odsoudili vyhazování květin do koše, s tím, že má každý právo na položení květin. Ještě bylo podotknuto, že vyhodit květiny konkrétně Miloše Zemana, jednoho z přímých aktérů Listopadu 89, je nehorázné.


Diskuse vedená Václavem Moravcem se potom  plynule „sklouzla“ k problému Andreje Babiše ml., kde připomněl  poslanec Radek Koten, že je zajímavé, že reportáž Seznamu TV byla natočena již 14.října a byla zveřejněna až nyní, proč?

Jan Bartošek (KDU-ČSL) zopakoval mediální a neprověřená fakta o synovi Andreje Babiše a zároveň i chování Andreje Babiše, načež mu bylo odpovězeno ze strany pana Faltýnka, že na podobné otázky může zodpovědět pouze pan premiér a policie a oni, že tady nejsou od toho, aby policii nahrazovali.
„Pane kolego Bartošku, chce se mi z vás zvracet!,“ ve finále řekl Jaroslav Faltýnek.

Koncem debaty nakonec došlo ze strany Václava Moravce na konspirační teorii, že jde o jaderné elektrárny a v tom případě je bezpečnostním rizikem, aby syn Andreje Babiše navštívil Krymu a byl tam nějakou dobu.  Jenom pro upřesnění Andrej Babiš ml. Je švýcarským občanem.

(rp,prvnizpravy.cz,foto:arch.)


Anketa

Měla by se podle vás stát Ukrajina členem NATO?

Ano 18%
transparent.gif transparent.gif
Ne 65%
transparent.gif transparent.gif
Nevím 17%
transparent.gif transparent.gif