Proč soutěž o blba měsíce vyhrává podle Petra Štěpánka Petr Fiala?

politika

"Soutěž o blba měsíce tentokrát vyhrává Petr Fiala," má jasno komentátor současného dění  Petr Štěpánek. Co vedlo tohoto hudebníka k takovému vyhlášení, popsal za velkého souhlasu a mnohých komentářů čtenářů na svém facebookovém profilu.

Proč soutěž o blba měsíce vyhrává podle Petra Štěpánka Petr Fiala?
Petr Štěpánek, komentátor současného dění
20. dubna 2019 - 06:03

"Soutěž o blba měsíce tentokrát vyhrává Petr Fiala. Plácat imbecilní kraviny typu, že Majerová nehlasovala pro odvolání Václava Klause mladšího  proto, že ho asi miluje, není hodno profesora, není hodno předsedy politické strany, není hodno místopředsedy sněmovny. Je to jen a jen trapné, směšné a hloupé. Gratulace členům ODS! S tímhle komikem to vyhrajete!" napsal  Petr Štěpánek.

"Myslel jsem, že Fiala je jenom přizdisráč a posera. A on je ještě k tomu ... ," usoudil jeden ze čtenářů, který očividně nemá rád Petra Fialu. Navíc dospěl k závěru, že ...  "Žádný soudný člověk by takové vemeno do čela strany přece nemohl volit??!"


"Vždyť je to ostuda jako Brno," napsal další čtenář.

"Petře naprosto s Tebou souhlasím. Neumím si představit fundovanějšího člověka na ten post než je V.K ml.! Bez něj bude mít závadná propaganda na školáky volné pole pole působnosti ke zvráceninám tipu LGBT atd." napsala pro změnu čtenářka příspěvku Petra Štěpánka.

"No, když slyšela co vyb...  Fiala v televizních novinách, i tak jsem nevěřila snad ani svým uším !! Tohle by mohlo být vyhlášeno za politickou kravinu roku!!! Bravo pane Fialo!!!" podělila se se svým postřehem další čtenářka.

"Je to pravda! Výstižné, rychlé, přesné," měl jasno další čtenář.

 "A není ten blb měsíce málo Antone Pavlovici? V tomto případě by to mohl byt blb desetiletí," navrhl další čtenář, ke kterému přidal Petr Štěpánek poznámku  ...  "Tak významnou postavu bych z něho nedělal."   


"Jak dlouho se bude modrý soudruh Fiala ztrapňovat žvasty o tom, že v ODS panuje naprosta jednota? Timhle způsobem se už nemůže argumentovat snad ani v KLDR. Jinak předsedu výboru si normálně volí a odvolává výbor, pouze naprosto neschopný Fiala se uchylíl k tomuto postupu.

"Co slovo, to perla. Jak to sedí na tu partu,  co tam zůstala!!! Mají rétoriku 70. let..." poznamenala další čtenářka, zatímco jiná poznamenala ....  "Fiala uspávač hadů."

(ps, facebookový profil Petra Štěpánka, Prvnizpravy.cz, foto: ps)


Anketa

Který z premiérů podle Vás hájí více národní zájmy své země?