Zdeněk Zbořil: Kdo škrtnul sirkou v Notre-Dame

politika

<< VIDEO >> Není důležité, že prezident Macron slíbil obnovu do pěti let, ale ta média, která nám to neštěstí prezentovala jako přímý přenos z Evropské ligy, ztratila dávno svoji důvěryhodnost a prvním důsledkem toho je, že se rodí konspirační teorie, říká Zdeněk Zbořil.

Zdeněk Zbořil: Kdo škrtnul sirkou v Notre-Dame
Zdeněk Zbořil v rozhovoru pro Prvnizpravy.cz
20. dubna 2019 - 03:20

... a je úplně lhostejné jestli mají konspirační teorie antiislámský podtext nebo jestli se to považuje za podobnou akci jako 11.září v USA nebo akce spikleneckých zpravodajských služeb z Východu. A i kdyby se to rychle vyšetřilo, tak už se tomu výsledku nebude věřit, " je přesvědčený Zdeněk Zbořil.

Můžeme sledovat zvyšující se nervozitu před nadcházejícím rozhodným kolem ukrajinských prezidentských voleb...

V Libyi maršál Haftar, o kterém se říká, že je agentem USA ale i Ruska dobývá hlavní město Tripolis, můžeme jenom pozorovat, že 8 let od smrti Muammara Kaddáfího se Libye stále zmítá v nepokojích...

Kim Čong-un navštíví ruského prezidenta Vladimira Putina...

A co vy na to pane Zbořile?

"Volby na Ukrajině, co je na nich pozoruhodné než že se Ukrajinci dostanou podruhé od státního převratu k volbě prezidenta a ať vyhraje kdokoliv tak to bude považováno za neprůhledné," zhodnotil v rozhovoru pro Prvnizpravy.cz Zdeněk Zbořil.

"Na zprávách o Libyi je zajímavé alespoň to, že evropští politici se cítí trochu zodpovědní za to, co se tam stalo a proto nám dává pochopit proč se chce Emmanuel Macron nebo Francie angažovat v občanské válce. Proč se o to najednou všichni zajímají jde jenom o ten ropný zápach nebo o finanční zdroje?", zdůtazňuje Zdeněk Zbořil.

Podrobnější analýzu si můžete poslechnout v následujícím rozhovoru Zdeňka Zbořila pro Prvnizpravy.cz.



(rp,prvnizpravy.cz,foto:arch.)


Anketa

Měla by se podle vás stát Ukrajina členem NATO?

Ano 18%
transparent.gif transparent.gif
Ne 65%
transparent.gif transparent.gif
Nevím 17%
transparent.gif transparent.gif