Americký tajný plán na svržení Madura nese datum 23.únor 2018

zprávy

Je to neuvěřitelné, ale tajný plán a podrobný postup, jak provést převrat ve Venezuele, byl předložen již 23. února 2018 Pentagonu a Bílému domu.

Americký tajný plán na svržení Madura nese datum 23.únor 2018
Kurt W. Tidd, autor tajného plánu
7. května 2019 - 03:20

Plán s názvem „PLÁN ke svržení venezuelského diktátora“ je osobně podepsaný admirálem Kurt W. Tiddem, bývalým vrchním velitelem SOUTHCOM,  zodpovědným za Jižní Ameriku a karibskou oblast, včetně Venezuely.

Čtyřhvězdičkový admirál Tidd odešel do důchodu 26. listopadu 2018 z aktivní služby ... tak ne tak dávno.

Plán je veřejně dostupný již od 14. května 2018 na internetu, a to na voltairenet.org.

Stránky tajného plánu jsou zobrazeny jako fotografie, takže si toho stěží někdo všimne. Teprve teď někdo celý plán přepsal. To znamená, že poprvé je tento velmi důležitý tajný dokument přepsaný na webu a je tak snadněji dostupný novinářům a historikům.

Tento dokument je prorocký, protože popisuje přesně to, co se stalo ve Venezuele, a potvrzuje to, co jsme dosud popsali o americké praxi.

Plán je komplexní – je to nejen vojenský, ale také ekonomický, diplomatický a propagandistický plán, tak aby se uskutečnil pád Madura realizovaný Trumpovým režimem.

Pozoruhodný je popis jak “psychologická válka” podněcuje Venezuelany proti vládě tím, že se blokují exporty, peníze, jídlo a léky.


Zde je výňatek z tajného plánu:
  • Podpora nespokojenosti obyvatelstva zvyšováním nedostatku potravin a zvyšováním jejich cen, zvyšování cen léků a dalších potřeb pro obyvatele. Realizace nedostatků nejdůležitějších komodit ...
  • Intenzifikace podkapitalizace země, odliv zahraničních měn a zhoršení měnové síly, vedoucí k novým inflačním opatřením ...
  • Blokování dovozu zcela a zároveň odradit potenciální zahraniční investory, aby se situace stala kritičtější pro obyvatelstvo ...
  • Nutí Madura dělat chyby, které v zemi vyvolávají větší nedůvěru a odmítání ...
  • Zesměšňování Madura, udělat z něj symbol trapnosti a neschopnosti. Odhalit ho jako loutku Kuby ...
  • Apelovat na domácí spojence a jiné, kteří byli posláni ze zahraničí ke generování protestů, nepokojů a nejistot, plenění, loupeží, útoků a nájezdů na lodích a jiných dopravních prostředcích s cílem opustit všechny pohraniční oblasti a a tím ohrozit národní bezpečnost sousedních zemí tímto způsobem. Udělejte oběti a obviňte vládu za ně. Před světem rozšířit humanitární krizi, v níž byla země vystavena.
  • Sestavit plán na emigraci nejkvalifikovanějších pracovníků ze země, aby "země byla zcela bez odborníků", což zhorší vnitřní situaci a zvýší vinu vlády za tuto situaci...
  • Přítomnost bojových jednotek ze Spojených států amerických a dalších zemí zmíněných pod velením společného generálního štábu vedeného Spojenými státy.

Jak kriminální,  jak ďábelský plán!
Plán předpokládá záměrně zvýšení utrpení Venezuelanů, aby obyvatelstvo dělalo to, co chce Washington - svrhlo Madura.

To potvrzuje to, co jsem já a jiní už dlouho říkali, že humanitární krize způsobují Spojené státy, ale západní politici a média odsuzují Madura za jeho neschopnost.

V každém případě je to „zázrak“, že Venezuela zatím této masivní americké sabotáži odolává, lidé mají dostatek jídla, a lid a armáda stojí za Madurem.

Zde je odkaz na PDF s německým překladem ...

Dodatek

„Zapomeňte na telefonní rozhovor mezi Trumpem a Putinem. Ten nemá žádný význam. Trump je blázen a lhář, kterého nemůžete brát vážně. Dnes říká to a zítra něco jiného. Nechápete, proč s ním Putin mluví? Kompletní ztráta času. Pouze skutky se počítají!,“ píše závěrem von Freeman.

(rp,prvnizpravy.cz,schallundrauch,foto:arch.)


Anketa

Měla by se podle vás stát Ukrajina členem NATO?

Ano 18%
transparent.gif transparent.gif
Ne 64%
transparent.gif transparent.gif
Nevím 18%
transparent.gif transparent.gif