Jak se dostat načerno do Velké Británie? Migranti vám to ukáží! (VIDEO)

zprávy

Je jasný den ve francouzském Ouistrehamu, v novém Calais. Desítky nelegálních přistěhovalců z Afriky čekají v ulicích ospalého přístavního města na svou šanci.

Jak se dostat načerno do Velké Británie? Migranti vám to ukáží! (VIDEO)
Útok na kamion
13. září 2018 - 07:20

Každý den kamiony projíždějí městem směrem k trajektu, který třikrát denně odjíždí do Velké Británie. Jakmile se kamion objeví, začnou muži běhat a pokouší se nastoupit.

Ve dne v noci Afričané, většina z nich ze Súdánu, se snaží dostat do kamionů. Taktika je jednoduchá - první skupina běží za kamionem, otevírá zadní dveře. Řidič kamionu si toho všimne a musí zastavit, aby je zavřel. V okamžiku, kdy je zpět v kabině, vrátí se Afričané, otevřou zadní dveře a nastoupí dovnitř. Nyní má řidič na palubě "černé cestující". Policie ho zastaví a znovu z kamionu „vyžene“ černé pasažéry. Desítky dalších se okamžitě pokoušejí dostat zpátky do kamionu, když utekli před policií.

Respekt k státní moci: Žádný!

Když policisté zkontrolovali znovu kamion při vjezdu  do přístavu, objevili  ve vozidle čtyři Afričany, ale reportér  Sky News  má podezření, že se někomu podařilo skrýt a nyní vstupuje nelegálně do Velké Británie.


Reportér Sky News Mark Stone poté mluví s několika z nich. Přicházejí ze Súdánu, jsou mladí ve věku  14 až 17 let, tvrdí muži. Všichni chtějí jít do Anglie: "Můj bratr už je tam. Také šel odtud, " říká údajně 14letý.


(rp,prvnizpravy.cz,jouwatch,youtube,foto:arch.)



Anketa

Ohrožuje podle vás nový migrační pakt bezpečnost naší republiky?

Ano 70%
transparent.gif transparent.gif
Ne 15%
transparent.gif transparent.gif
Nevím 15%
transparent.gif transparent.gif