O čem sní Merkelová? Věří, že přijde 12 milionů migrantů!

zprávy

Německá kancléřka Angela Merkelová (CDU) byla a je v posledních letech napadána často kvůli své „uprchlické politice“.

O čem sní Merkelová? Věří, že přijde 12 milionů migrantů!
Angela Merkelová, německá kancléřka
7. ledna 2018 - 06:20

Anglická média jsou rozhořčena strategickým dokumentem německé spolkové vlády: "Nic se nepoučili? Vláda Merkelové doufá, že přijde dalších 12 milionů migrantů."

K dispozici mají média  tajný výstup z německé vlády, oslavující masové přistěhovalectví do Německa.
Německá vláda "doufá", že do roku 2060 přijde 12 milionů migrantů.

Německá média nebyla dosud seznámena s tímto strategickým dokumentem, který na začátku února může být distribuován.  Tento dokument doslovně uvádí: "Z pohledu populační vědy se zdá být možné vyšší stálé přistěhovalectví ve výši 300 000 lidí ročně."

Do roku 2060 přišlých 12 milionů migrantů do Německa, je podle ministerstva vnitra pozitivní vývoj, ale jak je také uvedeno v dokumentu: „Německá populace  v posledních letech má stále větší rozdíly v původu“.


Ve skutečnosti německá vláda nyní mluví o změnách v populačním vývoji. Zatím se předpokládá, že se počet německé populace sníží na zhruba 60 milionů a vláda je přesvědčena, že ale počet zhruba 80 milionů obyvatel by měl zůstat stabilní.

Nicméně, a to je také v kontroverzním dokumentu napsáno, není to zásluha Němců, že 12 milionů migrantů doplní počet obyvatel na požadovaný počet. Kritici tvrdí, že tento strategický dokument "jenom předvídá populační výměnu v Německu".

(rp,prvnizpravy.cz,freiheit,foto:arch.)


Anketa

Který z premiérů podle Vás hájí více národní zájmy své země?