Po recesi přichází Velká deprese

zprávy

Jak již bylo několikrát uvedeno, nevypadá to dobře pro německou ekonomiku nebo obecně pro Evropu. Německo je již v recesi. Co nebo kdo je na vině?

Po recesi přichází Velká deprese
Ilustrační foto
27. srpna 2019 - 03:20

Pokud ji chcete omezit na jedno slovo, jedná se o euro. Společná měna uložená turbodmychadly EU ve všech zemích EU se zcela odlišným hospodářským řízením, odlišnou historií a mentalitou vedla ke katastrofickým fiskálním politikám, píše na blogu Schall und Rauch von Freeman.

Nejen v Evropě přichází ekonomický pokles, ale ve všech západních zemích. USA, Japonsku, Austrálii, Jižní Africe, zemích  Jižní Ameriky, vše propadne hluboké recesi. Trump podněcuje globální krizi svými obchodními válkami a sankcemi.

Fed musel snížit úrokové sazby, protože ekonomika již neběží ani v USA. Podle předchozích článků, pohled na akciové indexy neodráží skutečný stav ekonomiky. Aktiva jsou nafouknuta pouze levnými penězi.

A na druhém konci světa Rezervní banka Nového Zélandu (RBNZ) počátkem tohoto měsíce snížila úrokovou sazbu o neuvěřitelných 0,5 procenta (50 bazických bodů) na 1 procenta.

Guvernér RBNZ Adrian Orr poté řekl, že Nový Zéland je připraven sledovat záporné úrokové sazby v Japonsku, Švédsku a dalších zemích.

V podstatě celá řada extrémních opatření na podporu finančního systému. Nový Zéland již má nejextrémnější systém „záchranných opatření“ na vyvlastnění vkladů na záchranu problémových bank.

V Austrálii je boom bydlení ukončen a ceny klesají. Totéž v USA a Kanadě. Kompletně předražená nemovitost nemůže kupce najít.

Jeden mluví o Zombi nemovitostech, které jsou prázdné, protože majitelé byli informováni bankou o povinné dražbě, a proto jsou prázdné.

Pak bankroty zemědělců v USA, kteří již nemohou prodávat své zemědělské produkty kvůli Trumpově obchodní válce s Čínou, a tím již si nemohou brát další půjčky.

Průmysl je také na konci, protože v důsledku nízké ceny ropy není financování rentabilní a existují také řady bankrotů, které zatěžují banky.

Proto předpovídám následující, píše von Freeman:

K zhroucení dojde krátce před prezidentskými volbami v roce 2020 nebo krátce poté. Všechny indikátory ukazují, že do té doby se nahromadí všechny komponenty pro velkou bouři. To znamená, že na to máme jen jeden rok.

Připravte se na co? Pokud jde o velkou hospodářskou krizi, následuje světová hospodářská krize!

Protože poté, co se dům z karet zhroutí, bude to mnohem horší. Mnoho selhání bank, ztráta úspor a úvěrů, vysoká nezaměstnanost, první deflace, pak inflace, to je devalvace peněz, kolaps eura ... až do vyvlastnění státem.

V závislosti na tom, jak je naštvaná populace, může to vést k násilným střetům.

V Německu jen o něco méně, protože obyvatelstvo je  „schopno trpět“, ale v jižních zemích může dojít k bouři. Žluté vesty to už nějakou dobu ukazují.

V USA může proběhnout občanská válka v závislosti na výsledku voleb a na tom, jak špatná bude ekonomická situace.



Co je pro mě nejjasnějším znamením, finanční systém a ekonomika se blíží ke kolapsu a příští rok bublina praskne? Je třeba, aby centrální banky zavedly záporné úrokové sazby, aby se akciové trhy a trhy nemovitostí nekolabovaly.

Negativní úrokové sazby však znamenají, že banky ztrácejí svoji výdělečnou sílu, nemohou nadále udržovat riskantní půjčky a podnikat a chystají se k bankrotu.

Banky musí být zachráněny, což znamená ztrátu všech prostředků. Zapomeňte na pojištění vkladů, které nedostanete a je jen prázdným příslibem politiků.


Nezaměstnanost vzroste na nejméně 20 procent. Bez příjmu a bez úspor to bude pro mnohé beznadějné. Ti, kteří nejsou připraveni a nemají nouzový plán, budou bezmocní.

Takže se připravte, připravte a připravte znovu, dokud to bude vypadat „normálně“.

Podívejte se, kde je dnes cena zlata? Za 1544 dolarů, 1383 euro a 48'3243 franků.

Zlato se kupuje, protože existují lidé, kteří vědí, co mohou očekávat. Alespoň 15 procent jmění by mělo být z drahých kovů a měly byste je držet v ruce.

Má smysl opustit euro a mít měny mimo EU. Distribuovat do několik měn, aby se minimalizovalo riziko. Pokud máte zásoby, prodejte všechny papíry, převeďte je na hotovost.

Totéž platí pro nemovitosti. Pryč s tím, dokud jsou ceny stále vysoké. Každý, kdo si myslí, že majitelé domů jsou chráněni před krizí, se mýlí. Je tomu tak pouze v případě, že jste bez dluhů a dokážete udržet provoz.

Je zapotřebí zmenšení, být malý a skromný a pružný. Musíte vypadat špatně, aby vás stát nechal na pokoji.

Co se stane, až budou vyčerpány všechny státní finanční prostředky na záchranu bank, nezaměstnanost a sociální péči pro masy, dojde k vyvlastnění nebo nucené hypotéce. Už všechno existuje?

Euro již nebude existovat, zcela ztratilo důvěryhodnost.

Mimochodem bude zasažen i švýcarský frank, protože SNB má v knihách na podporu eura neuvěřitelných 800 miliard euro. Rozptýlí se a pak padne Švýcarská národní banka.

Ueli Maurer před rokem řekl jako ministr financí, že expanze rozvahy SNB dosáhla „limitu únosnosti“. Proto Švýcarsko není dobrým místem pro bezpečnost.


Jak bude vypadat Velká deprese? Alespoň ne jako světová hospodářská krize 20. a 30. let. Ne. Místo toho se to zhoršuje. Připomínáme, že lidé a jejich způsob života byl tehdy velmi odlišný, mnohem robustnější.

Morální charakter byl mnohem vyšší. Mnozí byli tak či onak soběstační. Mnohem vyšší procento bylo samostatně výdělečně činných. Rodinné jednotky byly neporušené. Občané byli vlastenci a nenáviděli svou vlastní zemi.

Většina lidí mohla „pracovat“ rukama. Znali více praktických dovedností. Tehdy si dělali věci sami. Země nebyly závislé na dovozu jako dnes. Stali jsme se bezmocnými závislými.


Zkaženou společnost dnes budou tvořit lidé, kteří nemají co přinést a musí být dotováni státem..

Pokud nebude žádná elektřina nebo benzín, všechno se okamžitě zhroutí.

Prezident Federálního úřadu pro civilní ochranu a pomoc při katastrofách (BBK) varoval před velkým výpadkem. "Po 24 hodinách bez elektřiny bychom měli katastrofické podmínky," uvedl šéf BBK Christoph Unger nedávno v rozhovoru pro die Welt.

Jsem si jist, že většina z vás bude chápat velké rozdíly mezi tehdejším a teď a jak tyto rozdíly technické závislosti budou tentokrát mnohem horší.


Každý bude nucen žít méně. Relativní životní náklady budou obrovské, zatímco bude k dispozici málo peněz. Bude toho méně nebo nic.

To, co k nám přichází, je téměř nepředstavitelné vzhledem k pohodlnému životnímu stylu, který nás dnes nejvíce baví.

Nyní se můžete rozhodnout, protože jsem vás varoval. Buď i nadále věřte v iluzi, že se nic nestane, a já jsem blbeček (jsem skvělý optimista) nebo vás informuji.

Jste cestující na eurotanici, která narazila do ledovce a klesá. Buď půjdete do několika záchranných člunů, nebo si myslíte, že jste kapitán, loď je nepotopitelná a strana pokračuje.

Již v roce 2007 jsem předpovídal finanční krizi, která nastala v roce 2008, a v roce 2011 jsem si uvědomil, že není řešitelná a zhoršuje se. Poté jsem se rozhodl opustit Evropu a postavit své útočiště na východě.

Centrální bankéři již nemohou udržet tento nevyléčitelně nemocný systém naživu. Všechny jejich recepty byly vyčerpány. Pacient byl tak uzdraven. Využijte čas do začátku roku 2020.

Klima, lesní požáry, genderismus, feminismus, televizní reality show, zprávy celebrit, Netflix, fotbal, zelená, levá, pravá atd., To vše jen rozptyluje skutečný problém, kterému svět čelí. Zapomeňte na to vše a zaměřte se na zajištění přežití.

Stát a jeho obyvatelstvo, který již není připraven bránit své hranice, a tím i svou identitu, historii a kulturu, je odsouzen a chátrá.

(rp,prvnizpravy.cz,schallundrauch,foto:arch.)


Anketa

Měla by se podle vás stát Ukrajina členem NATO?

Ano 17%
transparent.gif transparent.gif
Ne 67%
transparent.gif transparent.gif
Nevím 16%
transparent.gif transparent.gif