Trumpova hvězda na chodníku slávy opět pohasla

zprávy

Hvězda Donalda Trumpa na hollywoodském chodníku slávy byla opět zničena, není to poprvé, ale tentokrát byla zničena zcela.

Trumpova hvězda na chodníku slávy opět pohasla
Zničená hvězda
26. července 2018 - 06:20

Ve středu ráno byla hvězda Donalda Trumpa na hollywoodském chodníku slávy zničena, ne jenom jako obvykle posprejováním, ale tentokrát úplně zdemolována..

Policie v Los Angeles pro The Hollywood Reporter uvedla, že policie byla informována o zničení hvězdy ráno kolem 03:33, když přijela hlídka, tak podezřelý už na místě nebyl.

Okolo 10:30 hodin potvrdila losangeleská policie pro The Hollywood Reporter, že podezřelý je 24tiletý Austin Mikel Clay. Byl obviněn za vandalismus a byl vzat do vazby proti kauci 20.000 dolarů. Jeho přesný motiv není v tuto chvíli znám.

Reportér NBC Los Angeles Jonathan Gonzalez napsal na tweet, že "Několik lidí - včetně policie – mi potvrdilo, že nějaký muž šel kolem s kytarovým pouzdrem a jak se domnívají, tak on sám zavolal policii, aby oznámil poškození, ale předtím, než se sem dostala policie, tak opustil místo. "

To znamená, že podruhé byla prezidentova hvězda zcela zničena.






V roce 2016 byl 53letý James Lambert Otis byl zatčen za to, že zničil hvězdu kladivem. Později byl odsouzen za vandalismus, s čímž nesouhlasil.

Otis uvedl, že se k činu hlásí, ale že se činu dopustil v reakci na sexuální poznámky, které předtím pronesl prezidentský kandidát na adresu žen.

A nyní se to stalo znovu ... někdo použil sekeru, aby zničil hvězdu Donalda Trumpa na chodníku slávy.

(rp,prvnizpravy.cz,hollywoodreporter,foto:fb)


Anketa

Ohrožuje podle vás nový migrační pakt bezpečnost naší republiky?

Ano 70%
transparent.gif transparent.gif
Ne 15%
transparent.gif transparent.gif
Nevím 15%
transparent.gif transparent.gif