Mnohem lepší by bylo, kdyby Člověka v tísni vyrazili i z našich škol

politika

„Copak že Člověka v tísni vypověděli z Ruska, mnohem lepší by bylo, kdyby tyhle politické darmožrouty, kteří se nechávají vydržovat za naše peníze z veřejných rozpočtů, vyrazili z našich škol. Neomarxismem a multikulturalismem tu przní duše našim dětem," má jasno hudebník Petr Štepánek.

Mnohem lepší by bylo, kdyby Člověka v tísni vyrazili i z našich škol
Petr Štěpánek, komentátor současného dění
15. listopadu 2019 - 08:30

„Jsou to smutné konce kdysi nadějných projektů. Ale takhle to dopadá, když neokomunisté a eurobolševici pod rouškou humanity provozují politickou propagandu," napsal ještě v komentáři na svém  facebookovém profilu Petr Štěpánek.

Petr Štěpánek ve svém komentáři uvedl  i obrázek Karla Strachoty. Podle Štěpánka je to ředitel vzdělávacího programu Jeden svět, kterým tato, jak píše Štěpánek, pochybná politická neziskovka špiní naše školy.

„Běs! Pokud chtějí lidé z Člověka v tísni provozovat politiku, nikdo jim v tom nebrání. Ale měli by si založit politickou stranu a ne k tomu zneužívat neziskový sektor, měli by se vyhnout školám, a hlavně, měli by svoje aktivity provozovat za své peníze a ne na to zneužívat veřejné rozpočty," uzavřel svůj komentář Petr Štěpánek.

Jeho komentář sklidil další komentáře ...


"Petře, tohle je opravdu zlo!" míní jeden ze čtenářů Štěpánkova profilu

"Sorosova organizace Člověk v tísni musí být zakázána", radí mimo jiné další čtenář 

"... měli by se podívat na její hospodaření...kolik si z toho ulili...," radí další čtenářka.

"Tak to každopádně, ale takových neziskovek je spousta, např. Organizace pro pomoc uprchlíkům obdržela jen v minulém roce přes 34 milionů korun, z toho 2 022 489 Kč přímo od MPSV. Už jsem dal podnět paní ministryni. Zatím čekám na reakci," oznámil další čtenář.

"Mají roční rozpočet přes miliardu ročně, to je ročně 10 škol nebo 5 nemocnic nebo pro každého nezaměstnaného 5 000 Kč. třeba na rozjezd podnikání. A bylo by po tísni ... " napsal další komentář jiný čtenář.

"Mohli by panu Sorosovi prodávat trička vyrobená migranty z Afriky a Asie," radí další.   Kdyby se mělo stát vše co je napsáno v posledním odstavci, tak přibude tisíce možná desetitisíce bezdomovců a nezaměstnaných, vždyť kdo by tu lůzu volil a taková netahavá nemehla zaměstnal," napsal další čtenář.


Jeden ze čtenářů s odkazem na nedávno uvedený článek v českém tisku uvedl, že jiní  zase skončili na Ukrajině ... a ptá se: "Proč museli Lékaři bez hranic opustit Ukrajinu? Prý kvůli špionáži a lékům?"

"Jako obvykle...trefa mezi čočky...Bravo Petře...!!!" pochválil Štěpánka další čtenář.

"A začali tak hezky, hoši od spacáku. Vyrazit ze škol, vyrazit z ČT. Zrušit politické neziskovky," napsala mimo jiné další čtenářka.



Prvnizpravy.cz  rovněž napsaly ...





Anketa

Měla by se podle vás stát Ukrajina členem NATO?

Ano 18%
transparent.gif transparent.gif
Ne 65%
transparent.gif transparent.gif
Nevím 17%
transparent.gif transparent.gif