Migrantské klany vytlačují švédskou policii a rozšiřují svou moc (VIDEO)

zprávy

<< VIDEO >> Nedávno zveřejněný film v Norsku způsobil rozruch. Byly zde ukázány obrazy migrantských ghett, požáry aut, střelba a zločinecké gangy. Tyto scény byly natočeny ne v USA, ale v sousedním Švédsku.

Migrantské klany vytlačují švédskou policii a rozšiřují svou moc (VIDEO)
Ilustrační foto
6. března 2019 - 03:20

"Život ve Švédsku", byl název první části série zpráv. V této zprávě jsou zobrazeny scény z Rosengård, okres Malmö, kde je podíl migrantů devadesátiprocentní! Mladí se spojují do migrantských gangů a  vyrážejí do ulic, zapalovali auta, honili a stříleli se s policií a nebo navzájem.

V předchozím roce bylo ve švédských městech zaznamenáno více než tři sta střelných útoků, z nichž 44 mělo fatální následky. To je nový, smutný rekord pro tuto zemi. Na mnoha místech se policie již vzdala monopolu na potírání násilí. Klany nebo gangy vládnou nad velkými oblastmi. Rozhodují o vině a nevině, ukládají tresty a nechávají je okamžitě provést.

Obviňovat spirálu násilí, nedávno založený matkami těchto obětí klubu násilí, kromě vlády, neaktivní vidět, jak je země, a to i média. Pokud se nepokoušejí, aby se skutky pokusily o to, aby byly politicky nesprávné, bylo by toho hodně dosaženo.



I samotní Švédové už nejsou ochotni tolerovat to, co se děje. Tam, kde policie selhala nebo se vzdala své funkce, tak lidé nyní chtějí vzít právo na obranu do svých rukou. První skupiny již prostřednictvím sociálních médií oznámily, že stále častěji hlídají města Švédska, aby zabránily násilí proti ženám "všemi prostředky".

(rp,prvnizpravy.cz,freiwelt,foto:arch.)


Anketa

Který z premiérů podle Vás hájí více národní zájmy své země?