Nic o Cyrilu a Metodějovi, ale o Hamáčkovi, Zemanovi, Staňkovi ...

politika

"Česká televize nechtěla 10 sec po mši na Velehradě rozhovor o Cyrilu a Metodějovi, ale o Hamáčkovi, Zemanovi, Staňkovi a Babišovi. Bylo těžké po atmosféře zklidnění, přátelství, živé křesťanské tradice této části Moravy - přešaltovat na českou politiku," komentoval práci ČT Václav Klaus mladší.

Nic o Cyrilu a Metodějovi, ale o Hamáčkovi, Zemanovi, Staňkovi ...
Štáb České televize v akci
7. července 2019 - 06:20

"Nicméně: Spor Hamáček-Babiš-Zeman-Staněk je standardním politickým sporem. Normální je ho řešit demokratickými prostředky. Například socialisté mohou odejít z vlády nebo si Staňka nechat, prezident může ustoupit, premiér dát demisi a tak všelijak podobně," komentoval  současné dění v politice  na svém facebookovém prosilu Václav Klaus mladší.

"Trikolóra se nepřipojí k žalobám a dalším krokům zvyšující nenávist a prokurátorská řešení politických problémů.  K větší vzájemné sounáležitosti vyzval dnes na mši i arcibiskup Graubner. Není důvod, aby to pro politiku neplatilo," uzavřel své povídání, které Bůh ví, zda synek prezidenta Klause řekl pro Českou televize a Bůh ví, zda-li to Česká televize vůbec odvysílala.

(ps, facebookový profil Václava Klause mladšího, Prvnizpravy.cz, fc Václava Klause ml.)


Anketa

Měla by se podle vás stát Ukrajina členem NATO?

Ano 18%
transparent.gif transparent.gif
Ne 65%
transparent.gif transparent.gif
Nevím 17%
transparent.gif transparent.gif