Kdyby žil Jan Hus v současnosti, byl by označen za dezinformátora

politika

Kdyby žil Jan Hus v současné době, byl by označen za dezinformátora, jenž odporuje všeobecnému vědeckému konsensu, píše na facebooku Jindřich Rajchl.

Kdyby žil Jan Hus v současnosti, byl by označen za dezinformátora
Jindřich Rajchl, politik a právník
7. července 2022 - 04:20

Facebook by mu zablokoval profil, youtube smazal jeho kanál. Režimní poskoci by ho posměšně označovali za flastence a populistu, jenž manipuluje fakta a zneužívá důvěry obyčejných lidí k prosazení svých vlastních cílů.

Jan Cemper by publikoval jeho přeškrtnutou fotku, s tím, že dle katolické církve jsou všechna jeho tvrzení nepravdivá a neodpovídají oficiálnímu výkladu Bible.

Reportéři ČT by našli svědka, jenž by potvrdil, že zpronevěřuje církevní peníze, zatímco by stopli reportáž o výnosných kšeftech zástupce pražského arcibiskupa.

A v Betlémské kapli by mu zakázali kázat.


Inu, ušli jsme za těch 600 let přece jen kus cesty, že? To kázání v té kapli mu tedy zakázali už i tenkrát, ale aspoň se už dneska za pravdu neupaluje. Pouze se blokuje, mediálně dehonestuje a profesně likviduje.

Buďme rádi za tento zřejmý civilizační pokrok!

Tento příspěvek věnuji všem, kteří kdy bojovali či bojují za to, v co bytostně věří a nehledě na tlak, jenž je na ně vyvíjen, se odmítají své pravdy zříci.

V světle toho, čím musel projít Mistr Jan, se nám toho zase tak moc neděje, ne, přátelé?

(rp,prvnizpravy.cz,fb,foto:arch.)


Anketa

Který z premiérů podle Vás hájí více národní zájmy své země?