S premiérem v Egyptě a s láskou k penisům. Foldyna běsní

politika

Poslanec SPD Jaroslav Foldyna okomentoval na svém facebookovém profilu počínání člena vládní rady pro sexuální menšiny Kryštofa Stupky. Ironicky poznamenal, že s Fialou konečně přišla do naší země nová a lepší hodnotová politika. 

S premiérem v Egyptě a s láskou k penisům. Foldyna běsní
Jaroslav Foldyna, poslanec SPD
4. června 2023 - 08:20

Foldyna reagoval na článek, který jako první uveřejnily parlamentnilisty.cz, a který se věnoval podcastovému vysílání LGBT aktivisty a člen vládní rady kabinetu Petra Fialy pro sexuální menšiny Stupky, kde nechutným způsobem komentoval své gay sexuální praktiky a experimenty. 
 
Dle očekávání se něco podobného nelíbí ani známému poslanci SPD Jaroslavu Foldynovi. „Voliči v posledních parlamentních volbách řekli, že to v pořádku je, takže to asi v pořádku je, a to i přesto, že něco takového minimálně posledních tisíc let v pořádku nebylo. S Petrem Fialou ale konečně přišla do naší země nová, lepší, liberální, prozápadní, hodnotová politika, a já proto předpokládám, že pana Stupku budou následovat, samozřejmě s panem premiérem v čele, i členové vlády, čímž učiní další významný krok ke všeobecnému a trvalému štěstí a prosperitě,“ sdělil Foldyna

O co šlo? LGBT aktivista, bývalý asistent europoslankyně Radky Maxové a člen vládní rady kabinetu Petra Fialy Kryštof Stupka se nedávno účastnil společně s premiérem státní návštěvy v Egyptě. Poté nejspíš rozehřán horkými paprsky egyptského slunce dostal nápad, že je nutné se s veřejností podělit, co má v sexu rád.

„Fakt dělám dobrý blow joby. Dokončil jsem prvák a jel za svým strejdou do Itálie na pláž a tam jsem se zamiloval. Šli jsme spolu do hor a vylezli na nějakou starou opuštěnou věž a začali po sobě bláznivě lézt, ale přišli tam nějací lidé, takže jsme nemohli pokračovat. Jdeme pak lesem, dali jsme si pusu a jemu se najednou postavil a potom mi říkal, že se v životě takhle rychle neudělal,“ popisoval člen vládní rady Stupka explicitně.


Kryštof Stupka, foto: repro Instagram profil

„Umím hluboké hrdlo, mám dobrou techniku samo o sobě. Miluju penisy. Je to hodně o technice, musíš i nasávat, hluboko kouřit, hrát si s koulema a zaměřit se na žalud. Setkal jsem se s tím, že kluci chtějí, abys měl ruce za zádama, když to děláš. Jsem docela sumbisiv a když mi při sexu něco řekne, jsem oukej. Hrozně mě baví se před sexem prát s klukem, je to mega hot. Baví mě trošku škrcení,“ svěřoval se dále.


Tím to však neskončilo. „Jednu chvíli jsem byl slut, když jsem žil ve Vancouveru. Už ale nepotřebuji experimentovat, protože jsem zkusil skoro všechno. Pissing jsem ještě nezkoušel. Akorát jednou po sexu jsme se sprchovali a začal jsem čůrat ve sprše, což ho znechutilo, ale mně to přišlo hot. Je normální, že když se uděláš, potřebuješ čůrat,“ konstatoval Stupka. „Nesnáším kluky Čechy, jsou nejvíc toxičtí lidi na světě,“ podotkl s tím, že jsou výjimky.

Dále povyprávěl o tom, že měl sex na strahovském stadionu. „Na stadionu se sice hraje, ale okolo je to opuštěné. Bylo to normálně během dne na té tribuně,“ podělil se o své sexuální zážitky. Později také popsal, že absolvoval „čtyřku“. „Bylo to o mých narozeninách a uviděl jsem na party takového nádherného vysokého Holanďana, který tam byl s nějakýma kamarádama. Nejdřív jsme měli sex na záchodech, potom jsme po sobě nějak lezli na křesílkách. Měl jsem své kamarády z Holandska a po party jsme šli k nim do ubytování, kde jsme celý den tak nějak leželi a dělali blbosti. Nejdřív spolu oni nic neměli, ale jak tam bylo spoustu sexuálního napětí, nejdřív jsem měl trojku a pak jsme přibrali toho posledního. Nejdřív jsem měl sex s jedním, pak přišel další a dlouho jsme byli ve trojce, a to jsem zažil poprvé double penetration. Trvalo to celý víkend a celý týden jsem z toho pak byl trošku mimo,“ popsal otevřeně své další zkušenosti člen vládního výboru.

Také jsme psali:

Obsah podcastu, ve kterém se člen vládního výboru otevřeně svěřuje se svými oblíbenými sexuálními technikami nebo tím, že „miluje penisy“, byly původně ve volně dostupné verzi podcastu. Až později na základě veřejné kritiky, kterou autorky podcastu označily za kyberšikanu, byly explicitní části přesunuty do placené části podcastu.

Ohledně vyjadřování a zveřejňování sexuálních praktik se také na svém facebookovém profilu vyjádřilo senátorka Jana Zwyrtek Hamplová. 
  
“Žijeme v době, kdy se na vystavování odchylek velmi intimního charakteru dávají dokonce dotace, hovořím o Prague Pride a podobně. Pak se nedivme, že někdo má pocit, že tím, co dělá v ložnici, by se měl vlastně chlubit, protože všichni kolem nečekají na nic jiného. Zkrátka z nenormálního se dělá téměř zlatá hvězda na čele, až hystericky chráníme běžné osobní údaje, ale pustit do éteru a ulic něco podobně intimního není v civilizované zemi evidentně problém. Já těm lidem jejich choutky přeju, ale nemusím se na ně dívat v ulicích, což je druhý extrém odsudků. My to s tou tolerancí přehnali, a být normální je téměř nenormální. A to, co popisujete, je toho důsledkem – lidé ztrácejí hranice obyčejného vkusu. Podobný člověk nemá na podobném místě co dělat. Zákon o tom nemluví, ale co nezakazuje zákon, zakazuje stud. A lidé beze studu se musí smířit s tím, že jejich možnosti budou omezeny. Zde hovořím samozřejmě o vkusu zaměstnavatele. Představme si, že by to byla třeba škola,“ uvedla senátorka Jana Zwyrtek Hamplová.

(dan, prvnizpravy.cz, foto: repro CNN Prima)



43-8974200277/0100

Pro platby ze zahraničí: IBANCZ5601000000438974200277
BIC / SWIFT kódKOMBCZPPXXX





Anketa

Měla by se podle vás stát Ukrajina členem NATO?

Ano 11%
transparent.gif transparent.gif
Ne 78%
transparent.gif transparent.gif
Nevím 11%
transparent.gif transparent.gif