Štefec: Co bude s velkou ukrajinskou armádou po ukončení války s RF?

politika

Ukrajinská armáda se stala nejlépe vyzbrojenou armádou Evropy, navíc plně závislou na USA  Myslím, že nejen mě, ale především česká ministerstva zahraničí a obrany by měla zajímat otázka, co s ní bude, resp. kdo ji bude velet po ukončení války s RF.

Štefec: Co bude s velkou ukrajinskou armádou po ukončení války s RF?
Jaroslav Štefec
15. srpna 2022 - 03:20

Zvlášť poté, co jsme se rafinovaně zbavili významného počtu vlastních zbraní a zatímco AČR disponuje cca 5 až 7000 bojeschopných mužů, máme v ČR odhadem 80 až 100.000 ukrajinských mužů, z nichž většina absolvovala vojenský výcvik a mohou se stát významnou nátlakovou pátou kolonou v naší zemi.

To by zase mělo zajímat MV a pana Rakušana. Jak se ovšem zdá, nic z toho naše tzv. "politiky" vůbec neinteresuje.. píše Jaroslav Štefec na facebooku.



A komentáře:
  • ..plus ukr.mafie..........lidem to nikdy nedojde
  • dojde v okamžiku, až se jich to přímo dotkne. Tzn. Tahle mafie ohrozí jejich rodinu.
  • Děs běs,většinu lidí to nezajímá
  • Ne, protože drtivou většinu zajímá, jak se od podzima nají a v zimě ohřeje..., což je racionální..., vzhledem ke sračkám kam to vedou...
  • Zajímá je Chorvatsko a Soukup s Hanychovou
  • Tak těch 80-100.000 mužů z Ukrajiny v České republice má (snad) nějaký status.Výhledy, perspektivu a závazky.Nebo ne?
  • Jaroslave, jste zkušený chlap a pro politiky jste dělal na MO. Pak tedy víte, že ty idioty tohle ani nenapadne, oni tohle vubec nevnímají a vnímat nebudou, dokud jim nebude ukrajinsky banderovec drzet samopal u hlavy, co budou otočení a opřeni rukama o zeď. Degenerace lidí u nás , i jejich uvažování mě děsí vice jak Kalibr nebo Kinžál. Zahajte s Davidem B. operaci Masada , posledni útočiště pří zhrouceni státu
  • Z toho jde strach, evidentně to nikoho kompetentního nezajímá
  • Pane Štefec, myslím, že toho moc nenamudrujeme. Stačí si k tomu položit otázku, kolik zbraní mezi Ukrajinci u nás je a jak jsou organizovaní. Asi by stát bez problémů převzali.

(rp,prvnizpravy.cz,fb,foto:arch.)


Anketa

Souhlasíte s tím, že Fialova vláda zrušila tradiční mezivládní konzultace se Slovenskem?

Ano 15%
transparent.gif transparent.gif
Ne 74%
transparent.gif transparent.gif
Nevím 11%
transparent.gif transparent.gif