Větvička: Samozvanci pobuřovali proti stavbě amerycke zakladny Mošnov

politika

Hrstka samozvancu se sešla v době, kdy normalni člověk musi pracovat, před Krajskym uřadem v Ostravě, kde rozvinuli svoje štvave plagaty proti našim spojencum a pokušali se ziskat zmatene kolemjduci pro podpis svojich pamfletu.

Větvička: Samozvanci pobuřovali proti stavbě amerycke zakladny Mošnov
Ladislav Větvička, bloger
10. června 2023 - 04:20

Každy přitem vi, a řikaly to i všecky tři naše nejvyšši gendropředstavitelky Pekarova, Adamova a Černochova, že na Mošnově bude vojenske logistycke centrum naši armady, kde si budu vojaci skladovat spacaky, ponožky a dalši vystroj. Nikdo z Ostravanu nema z takeho logistyckeho centra strach, pravě naopak, těšime se, že na nas Pekarova s Adamovu mysli. Ony by si klidně mohly nechat take centrum postavit u svojeho baraku, ale to ony ne. Z lasky k ostravskemu lidu nam poskytuju přiležitost, jaku svět neviděl, píše bloger Ladislav Větvička.

Naše země, v tisici svojich podob tak libezna a každemu z nas draha, nam byla dana jako kolebka i jako domov. Všechny nejlepši sily, utajene v lidu a jeho schopnosťach směřuju k jedinemu cilu - zrobit tuto zemi šťastnym domovem. Plamenny vytrysk Velke listopadove revoluce pod vedenim Vaclava Havla ukazal možnost naplněni tohoto cila. Každy přece vi, že letadla F35 nemožu v Česku startovat nikde jinde, než pravě v Mošnově, bo nikde jinde neni taka dluha ranvej, vole.

Proto hluboce pohrdame těmi, keři v nezkrotne pyše, ješitne nadřazenosti, sobeckem zajmu nebo za mrzky peniz valečnych štvaču robi pokusy o vneseni rozkolu našeho lidu, sjednoceneho usilim Česke televize a snaži se vrazit klin mezi nas a naše spojence. I u nas v Ostravě se hrstka těchto samozvancu našla.



Nezajem pracujiciho lidu dal ovšem jasně najevo, jake je myšleni našich pracujicich. Ostravsky lid nejen že si přeje vystavbu logistyckeho vojenskeho centra v Mošnově, ostravsky lid by si dokonce klidně přal aji celu amerycku zakladnu, bo PePa 107 prohlasil, že si to tež dokaže přestavit mět zakladnu daleko od Prahy a ostravsky lid stoji za svojim prezidentem až do roztrhani těla. Raději, ať ruske rakety dopadnu na nas v Mošnově, než aby zničily areal RVHP v Ruzyni nebo nedej bože zpusobily jakesik škody v naši stověžate matičce, nebo ohrozily naše velikanky - Pekarovu, Černochovu aji Adamovu.

Čest jejich pamatce

Ať žije Babrak Karma (bouřlivy potlesk)

Ať žije nerozborne přatelstvi s mirovymy sbory amerycke armady (bouřlivy potlesk)

Ať žije Česka televiza, ale ne moc dluho (anebo ať si tu propagandu vysila za svoje prachy) (bouřlivy potlesk)

U Mošnova bojujeme za Prahu multykulturni, chceme byt hrdym legitymnim cilem pro ruske rakety, raději obětujeme Mošnov, než Černochovu s Pekarovu a Adamovu (bouřlivy, neutuchajici potlesk)


(rp,prvnizpravy.cz,blog,foto:arch.)



43-8974200277/0100

Pro platby ze zahraničí: IBANCZ5601000000438974200277
BIC / SWIFT kódKOMBCZPPXXX





Anketa

Který z premiérů podle Vás hájí více národní zájmy své země?