Již 18.Pivovarské slavnosti HOLBA zpříjemní první zářijovou sobotu

regiony

Brána hanušovického pivovaru se po roce opět otvírá všem milovníkům skvělého piva, pohodové muziky i pivních soutěží.

Již 18.Pivovarské slavnosti HOLBA zpříjemní první zářijovou sobotu
Pivovarské slavnosti HOLBA
9. srpna 2022 - 08:00

V sobotu 3. září od 13:00 začínají tradiční Pivovarské slavnosti HOLBA. Celou akci vám zpříjemní oblíbené kapely, jako jsou No Name, Jelen nebo Lenny. Neodmyslitelnou kulisu dotváří horizont dechberoucí jesenické přírody.

Historie pivovaru Holba spadá až do roku 1874. Přestože technologie 21. století ovlivnily také výrobu piva, v hanušovickém pivovaru si zakládají na tradičních postupech. Pivo kvasí na otevřené spilce a zraje více než měsíc stejně jako za starých časů. I to se promítá do jeho celkové chuti. A koho by nelákalo ochutnat orosený půllitr přímo od zdroje? Skvělou příležitostí jsou již 18. Pivovarské slavnosti HOLBA.

„Letos jsme pro návštěvníky přichystali exkluzivní ochutnávku našeho speciálu – Svatováclavského ležáku za studena chmeleného 12%, který bude oficiálně v provozovnách až po Pivovarských slavnostech. Dalším lákadlem je náš šampion, Holba Šerák, rovnou z tanku. Pokud je ale vaším favoritem třeba Horská 10, Holba Premium nebo třeba Holba polotmavá 11, bude se vám na slavnostech líbit, protože na čepu budou všechny produkty z našeho sortimentu. Výjimkou není ani naše novinka – Holba Nealko,“ upřesňuje Ing. Luděk Reichl, sládek hanušovického pivovaru.



Na Pivovarských slavnostech, které proběhnou v sobotu 3. září od 13:00, sice hraje prim pivo, ale akci si užijí všichni, kteří mají rádi zábavu, hudbu i soutěže. Pestrý program bude bavit celou vaši rodinu nebo partu přátel. V podhůří Jeseníků se rozezní tóny interpretů, jakými jsou No Name, Jelen, Lenny a mnoho dalších. Noční oblohu zase rozzáří ve 23:00 pestrobarevný ohňostroj. Více informací najdete na www.pivovarskeslavnosti.cz/, kde můžete také předem zakoupit vstupenky. V ceně máte lákavou neomezenou konzumaci piv a vybraných nealko nápojů. Děti do 140 cm mají vstup zdarma.

Olomouckenovinky.cz informovala Šárka Podlenová.

(rp,olomouckenovinky.cz foto:Holba)


Anketa

Který z premiérů podle Vás hájí více národní zájmy své země?