​K pravidelným výjezdům do obcí se připojí město Aš

regiony

Rada Karlovarského kraje spolu s Radou města Aš zvou zájemce ke společnému dialogu.

​K pravidelným výjezdům do obcí se připojí město Aš
Hejtman Karlovarského kraje Petr Kulhánek
7. června 2023 - 12:00

K pravidelným výjezdům do obcí napříč regionem přidalo vedení kraje setkání ve městech, která jsou správními obvody obcí s rozšířenou působností. Po jednáních v Karlových Varech a Chebu následuje město Aš. Dne 14. června 2023 od 15 do 17 hodin v kulturním centru LaRitma v Aši proběhne společná diskuze, do níž se mohou zapojit všichni zájemci a vyjádřit názor, jak se jim žije v jejich městě či obci.

„Tato společná jednání se ukazují jako velmi účinný nástroj, jak informovat vedení obcí a občany o současném dění ale i cílech, které jsme si stanovili do budoucích let. Ašský výběžek je specifickým územím, očekávám proto, že i diskuze bude v porovnání se dvěma předchozími osobitá. Rád bych tímto vyzval všechny místní, aby se k nám připojili a nebáli se sdělit své připomínky. Jedině tak můžeme kraj proměňovat ke spokojenosti nás všech,“ uvedl hejtman Karlovarského kraje Petr Kulhánek.



V první části programu proběhne společná diskuse Rady Karlovarského kraje, Rady města Aš a také starostů měst a obcí, které spadají pod Aš v rámci obce s rozšířenou působností. Krajští radní seznámí zúčastněné s aktuálními tématy v rámci jejich gescí, současně budou odpovídat na dotazy zástupců vedení obcí. Stejnou možnost bude mít i veřejnost, pro jejíž dotazy bude vyhrazena druhá část programu.

Informovala Jarmila Ivasková za Krajský úřad Karlovarského kraje.

(jv,karlovarskenovinky.cz foto:arch.kú)


Anketa

Měla by se podle vás stát Ukrajina členem NATO?

Ano 18%
transparent.gif transparent.gif
Ne 65%
transparent.gif transparent.gif
Nevím 17%
transparent.gif transparent.gif