Velký svět techniky se otevře „Po zavíracích hodinách"

regiony

Velký svět techniky v ostravských Dolních Vítkovicích bude ve čtvrtek 8.června otevřený i po běžných návštěvnických hodinách. Od 18:30 v něm začne akce „After Hours“, tedy „po zavíracích hodinách“.

Velký svět techniky se otevře „Po zavíracích hodinách"
Ilustrační foto
5. června 2023 - 12:00

„Je to celosvětově oblíbený formát, který nabízí jiný program než běžně otevřené expozice a má pro návštěvníky nádech zvláštnosti. Nevšednost bude v našem případě ještě podpořena osobností Dany Drábové. Uznávaná jaderná fyzička bude diskutovat s návštěvníky After Hours od 19 hodin,“ uvedl ředitel Dolní oblasti Vítkovice Tomáš Šiřina.

Po běžné návštěvní době se 3D kinosál Velkého světa techniky promění v diskuzní fórum, připraveny budou také tematické science shows, které ukazují přírodní vědy a technické principy zábavnou a pro všechny přístupnou formou. Organizátoři zpřístupní návštěvníkům všechny expozice a kromě toho přibude do prostorů science centra bar s drinky a občerstvením. „Akce by měla mít příjemnou atmosféru, proto nebude chybět ani DJ,“ vysvětlil ředitel Dolních Vítkovic Šiřina. V případě příznivého počasí bude možný i vstup na zelenou terasu Velkého světa techniky.



Vstupné je „po zavíračce“ shodné s běžnými cenami  vstupenek do Velkého světa techniky. V ceně je ovšem i welcome drink. Návštěvníci se budou moci zdržet až do 22. hodiny.   

Vstupenky jsou k zakoupení on-line na webových stránkách dolnivitkovice.cz a organizátoři doporučují neváhat, protože na jiné akci s Danou Drábovou se v DOV na vstup doslova stála fronta. Nákup vstupenek až na místě tedy nelze zaručit.

(rp,moravskoslezskenovinky.cz,foto: Lukáš Kaboň)


Anketa

Zúčastníte se červnových voleb do Evropského parlamentu?

Ano 80%
transparent.gif transparent.gif
Ne 10%
transparent.gif transparent.gif
Nevím 10%
transparent.gif transparent.gif