Znáte místa v kraji, která se vyplatí navštívit? Podělte se o své tipy

regiony

Olomoucký kraj v těchto dnech přijímá návrhy na nominace do ankety Ceny Olomouckého kraje za přínos v oblasti cestovního ruchu, a to v celkem pěti kategoriích. Zapojit se může každý, na ty nejzajímavější nápady navíc čeká milá odměna.

Znáte místa v kraji, která se vyplatí navštívit? Podělte se o své tipy
Ilustrační foto
1. dubna 2023 - 18:38

„Poslední roky nebyly pro cestovní ruch vůbec jednoduché. Přesto se lidem, kteří se na rozvoji turismu podílí, podařilo odvést obrovský kus práce a připravit pro návštěvníky v našem regionu řadu novinek. A to si přece zaslouží ukázat a ocenit,“ řekla Milada Sokolová, uvolněná členka Zastupitelstva Olomouckého kraje pro oblast vnějších vztahů a cestovního ruchu.

Nominaci na udělení cen cestovního ruchu může navrhnout jakýkoliv občan či organizace, a to do 14. dubna. Letos lze posílat tipy v těchto pěti kategoriích: Novinka v cestovním ruchu, Nejlepší akce roku, Nejlepší místo bez bariér, Nejoblíbenější běžkařská trasa a Unikátní gastronomický zážitek.



„Neznám nikoho, kdo by rád netrávil čas navštěvováním různých akcí, výlety za sportem nebo gastronomickými toulkami s vidinou pochutnání si na něčem, co si člověk doma neuvaří. Podělte se s námi o vaše oblíbená místa či akce kolem vás, a pomozte nám tak navrhnout ty, které si zaslouží ocenění,“ dodala zastupitelka Sokolová.

Nominovat ty nejlepší akce, zážitky nebo místa mohou zájemci zde. Podrobná pravidla jsou k dispozici na webu cenykraje.cz.

Olomouckenovinky.cz informovala Mgr. Radka Kmochová, tisková mluvčí.

(rp,olomouckenovinky.cz,foto:ok)


Anketa

Který z premiérů podle Vás hájí více národní zájmy své země?