Bidenův nebinární náměstek možná půjde za mříže. Ale kam?

zprávy

Nebinární náměstek amerického prezidenta Joe Bidena Sam Brinton ukradl kufr s ženským oblečením a rozí mu pět let v base. Ale kam s "tím"? Nebinární věznice zatím ještě nikdo nepostavil. Proč? Protože se po tisíciletí rodíme jen jako muži a ženy. 

Bidenův nebinární náměstek možná půjde za mříže. Ale kam?
Sam Brinton
2. prosince 2022 - 09:01

"TO", co vidíte na fotce, je Sam Brinton, první nebinární úředník vlády amerického prezidenta Joea Bidena, I takto vypadají členové Bidenovy administrativy. A jak si Sam říká, "oni/ony" údajně v září ukradl/y na letišti v Minneapolis kufr v hodnotě 2 325 dolarů (téměř 56 tisíc korun). Podle policie pak dámské oblečení ze zavazadla vyhodil a kufr používal další měsíc, ačkoliv policii tvrdil, že ho "vzal omylem". V prezidentově administrativě skončil. Podrobnosti přinesl portál New York Post.

Sam Brinton, jeden z prvních genderově nebinárních úředníků federální vlády, ukradl kufr za 2 325 dolarů z výdeje zavazadel v Minneapolis v polovině září letošního roku, uvádí soudní spis. 

Brinton, který při oslovování používá zájmena oni/ony, byl konfrontován policií, zpočátku krádež tašky popíral a tvrdil, že uvnitř kufru bylo jeho oblečení. 

Brinton, který pracuje jako náměstek ministra pro likvidaci vyhořelého paliva a odpadu v Úřadu pro jadernou energii ministerstva energetiky, pak ale změnil názor a začal tvrdit, že zavazadlo vzal omylem. Na policii pak vypověděl, že poprvé si uvědomil, že kufr není jeho, když ho na hotelu otevřel. Poté dle svého tvrzení znervózněl, kufr vyprázdnil a oblečení nacpal do zásuvek v hotelu.


Vězení a pokuta čtvrt milionu - ale kam s "tím"?
Když byl na policii poprvé ohlášen ztracený kufr, policisté prozkoumali záběry z letiště, které údajně ukázaly, že Brinton popadl zavazadlo z jezdícího pásu a odstranil z něj identifikační štítek se jménem majitelky.

Brinton byl později zatčen při dvou cestách do Washingtonu, na který si vzal údajně ukradený kufr.  

„Kdybych si vzal jiný kufr, rád ho vrátím, ale nemám žádné oblečení, které by patřilo někomu jinému, bylo to moje oblečení, “ řekl Brinton při výslechu.

Brintona pak zřejmě dostihlo svědomí a zavolal policistovi o dvě hodiny později a přiznal se, že nebyl „zcela upřímný“. 

Bidenův úředník byl obviněn z trestného činu krádeže movitého majetku. Kvůli obvinění dostal dovolenou a podle burzy Monitor, který sleduje kroky vládních úředníků, byl začátkem tohoto měsíce jmenován jeho dočasným nástupcem jiný úředník. Pokud bude Brinton odsouzen, může dostat až pět let vězení nebo pokutu 10 000 dolarů.

Také jsme psali:

Otázkou ale zůstává, do jaké věznice případně Brintona umístí. Zatím totiž v Americe, ani jinde na světě, neexistují nebinární věznice. A jak jsme psali v úvodu, důvod je prostý. Protože lidé se po desítky tisíc let rodí jen jako muži a ženy. Nic mezi tím. Vytvářením "iluze nebinární existence" si holt lidstvo občas svoji hloupostí a zpovykaností zadělává na velké problémy.

(nov, prvnizpravy.cz, foto: youtube)





43-8974200277/0100

Pro platby ze zahraničí: IBANCZ5601000000438974200277
BIC / SWIFT kódKOMBCZPPXXX





Anketa

Který z premiérů podle Vás hájí více národní zájmy své země?