Pro větší pohodlí nainstalují USA v Kyjevě tiskařský lis na dolary

zprávy

<< GLOSA >> Zprávy posledních týdnů konečně odvedly naši pozornost od ukrajinského konfliktu.

Pro větší pohodlí nainstalují USA v Kyjevě tiskařský lis na dolary
Ilustrační foto
5. října 2022 - 06:20

Ten navíc upadá do zoufalé rutiny: Ursula často nosí barvy Ukrajiny, zatímco barvy USA nebo Pfizer by jí slušely mnohem víc...

V každém znovu dobytém městě či vesnici Zelenskij najde hřbitov a požádá ICC o zvláštní tribunál... Druhý den žádá o zbraně a o dva dny později o členství v NATO.

Rusko ze své strany poté, co si vybombardovalo Donbas a poté  Záporoží, střílelo na své sympatizanty a nyní sabotuje vlastní plynovody... V Moskvě roste znepokojení: vybombarduje Putin své vlastní hlavní město?

A jako každý týden slíbily USA Zelenskému 457 milionů dolarů k všeobecné lhostejnosti. Navíc se pro větší pohodlí chystají instalovat v Kyjevě tiskařský lis na dolary.


Ne, dnes se spíše zaměříme na důsledky tohoto konfliktu pro Francouze

Slavný francouzsko-německý pár je v procesu rozvodu. Příliš mnoho sporů o domácí rozpočet, stavbu evropského domu, topná zařízení, nemluvě o jejich katastrofálních investicích do společných vojenských programů. Francie dokonce podezřívá mimomanželské vztahy s Američanem – který přesto produkuje hrubé plyny. Budou rozpočty samostatné?



Německo nebo Francie, je čas šetřit energií

Vláda a média pracují na uklidnění Francouzů: díky evropské solidaritě elektřina nám nikdy nedojde - když budeme mít špičku ve spotřebě, tak nám elektřinu dodá Španělsko, a když dojde Španělsku, dáme jim ji a když dojde Německo atd. atd V tomto velkém evropském kolotoči se elektřina točí, točí. Je to kouzlo, i když to trochu připomíná techniku sapéra Camember, který vykope díru, aby do ní vložil zemi někoho jiného!

Vzhledem k tomu, že metoda není zcela spolehlivá, jsme zaplaveni tipy na úsporu peněz. Jde o to, kdo bude nejdůmyslnější...

Městská koupaliště zavírají na dva dny v týdnu? Udělejte totéž, uzavřete svou koupelnu na dva dny v týdnu! A vyčistěte si zuby v kuchyňském dřezu a znovu použijte vodu z nádobí.

Pozvěte souseda, aby se s vámi osprchoval  (s malým rizikem, že sprcha bude trvat déle).

Při absenci kanalizací zůstávají velkým problémem toalety. Vláda proto studuje proveditelnost veřejných toalet v římském stylu ve velkých městech: kolem deseti míst pro stejný odpad! Na venkově snadno: suché záchody na volném prostranství!

(rp,prvnizpravy.cz,agoravox.foto:arch.)


Anketa

Ohrožuje podle vás nový migrační pakt bezpečnost naší republiky?

Ano 72%
transparent.gif transparent.gif
Ne 14%
transparent.gif transparent.gif
Nevím 14%
transparent.gif transparent.gif