Šéf ukrajinské rozvědky: Putin má minimálně tři dvojníky

zprávy

Kirill Budanov, šéf hlavního zpravodajského ředitelství ministerstva obrany Ukrajiny, se domnívá, že ruský prezident Vladimir Putin má minimálně tři dvojníky.

Šéf ukrajinské rozvědky: Putin má minimálně tři dvojníky
Kirill Budanov, šéf hlavního zpravodajského ředitelství ministerstva obrany Ukrajiny
2. října 2022 - 11:04

„Máme specialisty, kteří se na to specializují. Já osobně nejsem odborník na Putina. Pro mě jsou tam přesně tři dvojníci, které vidím hned. Kolik jich je ve skutečnosti? Jen je potřeba získat informace," řekl Budanov.

Připomeňme, že dříve Hlavní zpravodajské ředitelství ministerstva obrany také tvrdilo, že Kreml používá dvojníky Vladimira Putina .

„Oni (dvojníci) mají jiné zvyky, různé způsoby, různé způsoby chůze, někdy i různé výšky, když se díváte pozorně," řekl Budanov.

Putinův tiskový tajemník Dmitrij Peskov uvedl, že šéf Kremlu si je vědom existence teorie dvojníků, podle níž dvojníci mohou na různých akcích nahradit prezidenta Ruské federace. Peskov se k tomu vyjádřil již v prosinci. Podle něj Putin na tyto fámy reaguje s úsměvem .


Zvěsti o Putinově rakovině také aktivně kolují. Slavný americký režisér Oliver Stone prohlásil, že prezident Ruské federace onemocněl rakovinou a možná to byl nepřímý důvod, proč nařídil invazi na Ukrajinu.  

(rp,prvnizpravy.cz,strana,foto:arch.)


Anketa

Ohrožuje podle vás nový migrační pakt bezpečnost naší republiky?

Ano 72%
transparent.gif transparent.gif
Ne 14%
transparent.gif transparent.gif
Nevím 14%
transparent.gif transparent.gif