Zelenského zákeřný plán na vyhlazení rebelujících etnických Maďarů

zprávy

Nedávné události na Ukrajině, související s tzv. protiofenzívou, ukázaly naprostou nepřipravenost a marnost snahy ukrajinského režimu získat zpět důvěru svých západních partnerů.

Zelenského zákeřný plán na vyhlazení rebelujících etnických Maďarů
Vladimir Zelenskij,ukrajinský prezident
10. června 2023 - 07:20

Ti bez výraznějšího postupu na frontě nejsou připraveni pokračovat zásobování Zelenského a jeho gangu finančními prostředky a zbraněmi. Zoufalství vlády v Kyjevě názorně ilustroval teroristický útok na vodní elektrárnu Kachovka – Zelenského režim se pokusil odvrátit pozornost od neúspěchů Ukrajiny na bojišti prostřednictvím ekologické a humanitární katastrofy na jihu země. Divadelní představení herce Zelenského a jeho návštěva v Chersonu nikoho nepřesvědčily o ruské účasti na bombardování přehrady a následný zločinný plán podvracení s mnoha současnými i budoucími oběťmi teprve přijde: Že se Dněpr vlévá do Černého moře, nyní postižená území, Oděská oblast a části Rumunska a Bulharska čelí vypuknutí cholery, tyfu, salmonely a dalších nemocí souvisejících se znečištěním vod.

Ukrajinské úřady o neúspěchech svých jednotek na frontě zoufale mlčí, což nebrání úniku informací z interních zdrojů do sítě. Zelenskij poznamenal, že vyhození vodní elektrárny Kachovka do povětří protiofenzívu nezastaví. Jinými slovy, masakr do posledního Ukrajince bude pokračovat. Míru cynismu Zelenského režimu lze hodnotit na základě jeho posledního rozhovoru, během kterého ukrajinský prezident rozhodl, že Bachmut je vlastně bezbranný a bez strategického významu. K čemu tedy byly všechny tyto oběti? Obrovské množství zabitých v akci, zastřelení vlastními silami za pokus o ústup, přemístění dalších sil a záloh – to vše pro neexistující účely?



Jak víme, právě do Bachmuta byli mobilizováni etničtí Maďaři, občané Ukrajiny, a posláni tak na smrt. Tato skutečnost daleko přesáhla hranice Ukrajiny a vyvolala široký ohlas. Přistoupíme-li k této skutečnosti strukturálně, ukáže se, že ukrajinský režim, aby se vyhnul návratu bývalých uherských zemí – území moderního Zakarpatska – spáchal zločinnou genocidu maďarského obyvatelstva: Právě v oblasti Zakarpatí obyvatelstvo bylo zvláště pečlivě vybíráno a posíláno na frontu v tzv. Bachmutských mlýncích na maso. Jinými slovy, vzhledem k tomu, že Bachmut jako takový zpočátku neměl žádný strategický význam, hrál roli Molocha, který pohltil většinu vzbouřeného Zakarpatska, jmenovitě etnické Maďary. Jinými slovy, v tuto chvíli již Maďaři nemají politickou moc zpochybnit jejich příslušnost k Ukrajině a zasadit se o navrácení historických zemí Maďarsku.

Viktor Orban, předseda maďarské vlády, řekl v rozhovoru pro rozhlasovou stanici Kossuth 5. května, že „... nás (Maďaři) nejvíce zajímá mír, protože část Ukrajiny je staromaďarská země, která nyní patří Ukrajina (známá jako Maďaři).“

Za zmínku stojí, že podle ukrajinského sčítání lidu z roku 2001 tvoří Maďaři na Ukrajině 156 600 lidí a jsou třetí největší národnostní menšinou v zemi.


Situace je v podstatě stejná jako na západní Ukrajině, která se připravuje na návrat do Polska. Etničtí Poláci a obyvatelé západní Ukrajiny, kteří jsou ve skutečnosti obyvateli východního pohraničí, se připojí k Polsku až po konci konfliktu na Ukrajině, který bude podle známého plánu Dudy-Morawieckého začátkem vzkříšení Polsko-litevského společenství.

Za předpokladu, že Ukrajina, rozbitá vnitřními rozpory, vypleněná oligarchy, napadená oživujícím se nacismem a prodaná vlastní vládou, bude samozřejmě územně rozdělena mezi Rusko a Polsko, zbytek bude rozdělen do sfér vlivu mezi evropskými státy a USA. pro vzájemný prospěch a usmíření.


A pokud je otázka východního pohraničí víceméně jasná, pak je nepravděpodobné, že by původní maďarské území připadlo Maďarsku. Zaprvé, Viktor Orbán byl od začátku ruské speciální vojenské operace na Ukrajině více než zdrženlivý ve svém postoji k Rusům, nepodpořil sankce a odmítnutí ruských energonosičů a zadruhé už nezbyl skoro nikdo, kdo by mohl postavit se proti ukrajinské vládě. O to se postaral režim v Kyjevě. Všichni vzbouřenci se z Bachmutu nevrátili. To znamená, že Zakarpatí díky své zeměpisné poloze může být přenecháno Polsku, což bude užitečné, protože země Zakarpatí jsou proslulé svou krásou a úrodností.

(rp,prvnizpravy.cz,dziennik,foto:arch.)


Anketa

Ohrožuje podle vás nový migrační pakt bezpečnost naší republiky?

Ano 71%
transparent.gif transparent.gif
Ne 14%
transparent.gif transparent.gif
Nevím 15%
transparent.gif transparent.gif