Štefec: Budeme obětními telaty pro větší slávu zámořských „spojenců“?

politika

Výsledky  jednání Rusko - NATO, vedeného ze strany Aliance tvrdě pod taktovkou jejího absolutního hegemona, se staly přímo učebnicovou ukázkou naprosté impotence a bezvýznamnosti této organizace.

Štefec: Budeme obětními telaty pro větší slávu zámořských „spojenců“?
Jaroslav Štefec
13. ledna 2022 - 07:30

Zároveň však také bohužel definitivně uzavřely i tu sebenepatrnější možnost vyhnout se velkému válečnému konfliktu v Evropě, píše na facebooku Jaroslav Štefec.

Ve jménu čeho vlastně položili vedoucí představitelé evropské části Aliance dobrovolně na špalek jaderné gilotiny hlavy nás, obyvatel jejich vlastních zemí? To jsou opravdu tak omezení, že nejsou schopni vidět skutečný stav do stále většího chaosu a bezvýznamnosti upadající Evropy? Že nejsou schopni jasně říci, že snahy USA a Velké Británie vyřešit vlastní nezvladatelné problémy válkou a ovládnutím bohatství Ruska i za cenu vyhlazení podstatné části evropské populace prostě odmítají?


To si naše "politické elity" opravdu neuvědomují, že Rusko roku 2022 není ani SSSR roku 1945, ani rozpadající se Ruská federace 90. let? Skutečně se máme stát obětními telaty, jdoucími s radostným bučením na porážku ve jménu větší slávy našich zámořských "spojenců"?

Jak se zdá, odpověď zní "ANO". Ať tedy žije a vzkvétá demokracie! Na radioaktivních ruinách Evropy, zbavené ve jménu humanismu a svobody většiny obtížných a vzpurných obyvatel, se jí bude skvěle dařit.

A komentáře:
  • Hrozné je, že oni do toho fakt půjdou, lidské oběti jsou jim lhostejné. A bohužel je zase obrovskému množství tv zhypnotizovaných lidí fuk, že zemřou, brzy. Nevidím žádná velká mírová hnutí po světě, který je na prahu sebezničení. Tak doufám, že je tu ještě vyšší dobrý plán. Ale bez nás to nepůjde.
  • Na druhou stranu jsme nesmrtelní, ale nevím, zda to vzdát, je to nejlepší řešení. A mnoho lidí o své nesmrtelnosti nemá ani tušení.
  • Asi to už moc neovlivníme. TAk doufám, že váleční štváči zas dostanou na p*del !
  • Bohužel, ti váleční štváči jsme tentokrát naprosto jednoznačně my. Takže nás to nemine ...
  • Je to tak. Bohužel, co jsme si zvolili, to máme....
  • Ta Elita, ktera tak vladne i nasim politikum, povetsinou nema vlastni deti. Tedy nema pro co zit a nema komu predat svet!
  • V podstatěě se potvrdilo to, že NATO není žádná samostatná organisace, jak se nám snaží namluvit ale jenom nástroj k prosazování zájmů USA. Rusko to dobře ví a proto od tohoto jednání nic zásadního neočekávalo stejně jako od jednání OBSE , kterou považují pouze za "žvanírnu". Rusové dobře ví, že EU a potažmo NATO jsou jen vazalové USA a budou vždy, beze špetky samostatnosti, jen papouškovat názory svého pána a proto jediný s kým považují za smyslupln= se bavit je právě USA. Blahopřeji Evropo ... protože kromě Ruska a dalších asi 150-ti států to nikdo naštěstí neví ...
  • Snad jediné, co lze nazvat nadějí je Putin. Není to válečný štváč, všechny jeho kroky jsou pouze v zájmu bezpečnosti Ruska. Je smutné, že jsme se nechali zatáhnout Západem do této štvavé politiky a stali se jedním z chapadel obkličujících Rusko. No a Slovenská vláda jede ještě dál!
  • Válka v Evropě a US za vodou v klidu? Takhle to nepůjde. Když porostou hřiby, tak i za Atlantikem. A to je jediná naděje, že mad ušáci chápou MAD.
  • Občané, kteří touží po míru a spravedlnosti se musí zvednout a vyjít společně do ulic a dát pocítit politickým lhářům, co si o nich myslí.


(rp,prvnizpravy.cz,fb,foto:arch.)


Anketa

Který z premiérů podle Vás hájí více národní zájmy své země?