Štěpánek: Chcete vidět umanutou, ukřičenou novinářskou slepici?

politika

"Pokud chcete vidět absolutní úpadek novinařiny, pokud chcete vidět, jak se novinařina opravdu, ale opravdu nemá dělat, pokud chcete vidět umanutou, ukřičenou novinářskou slepici," tak začíná komentář Petra Štěpánka, který si všiml rozhovoru oné publicistky s Ivanem Davidem.

Štěpánek: Chcete vidět umanutou, ukřičenou novinářskou slepici?
Petr Štěpánek
13. srpna 2018 - 08:26

"Pokud chcete vidět absolutní úpadek novinařiny, pokud chcete vidět, jak se novinařina opravdu, ale opravdu nemá dělat, pokud chcete vidět umanutou, ukřičenou novinářskou slepici, kterou vůbec nezajímá, co a proč si její host myslí a říká, pokud chcete vidět sebestřednou, politickou aktivistku, jež se z nějakých neznámých důvodů vydává za žurnalistku, pokud chcete vidět exemplární ukázku novinářské prasárny, podívejte se na výkon Daniely Drtinové. Běs! Běs! Běs! Absolutní šílenost! ... " píše šedesátiletý Petr Štěpánek na svém facebookovém profilu.



Jeho komentář sklidil souhlas čtenářů Štěpánkova profilu.


"Nikdy nebyla jiná a nikdy nebyla žurnalistka. Nenapsala jedinou řádku, nenatočila jedinou pořádnou reportáž. Tendenční moderování politických diskusí, což celý život dělá, si dovoluji nepovažovat za žurnalistiku," napsal jeden z nich.

"Mít tuto ženu doma, patrně by došlo k tomu, čemu říkají policisté "domácí zabijačka". A taky mně to připomíná výslech na STB, jak ho znám z filmu Kolja. Jen tam chybí ten hodný estébák," napsal jiný čtenář.

(ps, facebook Petra Štěpánka, Prvnizpravy.cz, foto: ps)




Anketa

Který z premiérů podle Vás hájí více národní zájmy své země?