Americké volby 2020: Systémové volební podvody již nelze popřít

zprávy

Skutečnost, že ve volbách v USA v roce 2020 docházelo k rozsáhlým sytémovým volebním podvodům, již nelze popřít. První mainstreamová média nyní mění svá zpravodajství o tomto tématu příliš pozdě, například televizní stanice ABC.

Americké volby 2020: Systémové volební podvody již nelze popřít
Přesouvání kufrů s hlasovacími lístky
6. prosince 2020 - 09:20

Mezitím američtí demokraté ohromují podivným nezájmem objasňovat obvinění.

Za posledních 48 hodin se vynořily důkazy o masivních volebních podvodech ve volbách v USA v roce 2020. Například video ze státu Georgia z okresu Fulton šokovalo veřejnost. Kamery sledovaly sčítací halu State Farm Arena docela bizarní událost. Poté, co byli přítomní reportéři a volební pozorovatelé vysláni z místnosti kolem 22:30 s důvodem, že sčítání„pro dnešek“ je ukončeno, začala v této sčítací místnosti hektická aktivita. Z pod stolu pokrytým černou látkou, která  sahala až k podlaze, vytáhli „sčítači“ několik kufrů, které tam byly celý den od 8:00, a táhli je k počítacím strojům na opačném konci místnosti a poté krmili počítací stroje obsahem kufrů asi do 1 hodiny ráno

Nepozorované počítání hlasů mezi 22:30 a 01:00 pak vedlo ke grotesknímu výsledku počítání přesně v tomto období. Téměř všechny hlasovací lístky v těchto případech (98 procent) byly pro Joe Bidena.

Důvod zastavení počítání ve volební noci od 3. do 4. listopadu byl nyní také odhalen jako lež. V žádném okamžiku nedošlo k poruše vodovodu.

Guvernér státu Georgia Brian Kemp mezitím souhlasil s „úplným auditem“, což znamená, že po dvou zbytečných přepisech je legitimita spočítaných hlasů konečně zkontrolována, nikoli pouze jejich počet. Existuje také další žaloba Trumpova právního týmu, která prozatím prohlásila volby v Georgii za neplatné.

V současné době probíhají soudní spory v Nevadě, Arizoně, Wisconsinu, Michiganu, Pensylvánii a Georgii.

V průzkumu Trumpova právníka Rudy Giulianiho o hlasovacích zařízeních Dominion v Georgii texaský expert na kybernetickou bezpečnost Russell Ramsland uvedl, že pouze stroje Dominion poskytly Bidenu 78 procent hlasů, zatímco výsledek byl u strojů od jiných výrobců jen 48 procent.

V rozhovoru pro Fox News proběhl rozhovor s Trumpovou právničkou Jennou Ellis, ve kterém vysvětlila, jak postupovat. Trumpův právní tým se stále více zaměřuje na integritu amerických voleb jako takových. Pokud to není jasné, lze výběr zrušit. Mezitím je po videu s důkazy z farmy State Arena Farm v okrese Fulton jasné, že volby v Georgii nelze potvrdit. Pokud jej nelze certifikovat, postrádá integritu požadovanou ústavou USA. Obdobně by se situace mohla vyvinout i v ostatních aktuálně žalovaných státech.


Na rozdíl od hlavního proudu tisku tvrdí, že volební podvody jsou ve Spojených státech extrémně vzácné, Heritage Foundation dokumentuje pravý opak. Uvádí seznam 1 302 prokázaných případů volebních podvodů za posledních několik let a v souvislosti s tím 1 125 odsouzení. To by mělo také znamenat, že „neobvyklý mýtus“ volebních podvodů v souvislosti se současnými volbami v USA by měl ztratit svůj lesk.


BigMedia a BigTech se zároveň stále více stávají středem pozornosti. Šéf CNN Ben Zucker je pod palbou za to, že prokazatelně zajistil, aby se americká veřejnost během volební kampaně nedozvěděla o odhaleních, o obsahu notebooka Huntera Bidena, kde byla také informace o zapojení prezidentského kandidáta Joea Bidena do podnikání jeho syna s Čínou a Ukrajinou. Vzhledem k možné závislosti Joe Bidena na „cizích mocnostech“ měla být tato událost zveřejněna před jeho kandidaturou, jak předepisuje „výkonný řád“ (EO) z roku 2018. Dále jde o ovlivňování Facebooku a Twitteru voličů během volební kampaně. Např. blokoval distribuci senzačního článku „New York Post“ o spojení Bidena s Čínou a Ukrajinou na Facebooku a Twitteru, ačkoli „New York Post“ je čtvrtým největším deníkem v USA. To vše má dopad na integritu volby jako takové. Pokud to není zaručeno, mohou být volby zrušeny.


Podle posledních průzkumů veřejného mínění je nyní více než polovina republikánů přesvědčena o podvodných volbách a dokonce i 30 procent demokratů.

Do plánovaných voleb amerického prezidenta volební akademií zbývá ještě 9 dní. Jednotlivé státy mezitím uvažují o výměně navrhovaných voličů, pravděpodobně také na pozadí toho, že Mark Zuckerberg (Facebook) údajně nechal v souvislosti s těmito volbami asi 400 milionů dolarů (více než samotná vláda) - a ne pro podporu konkrétních kandidátů, ale jako dar těm, kteří jsou zapojeni do sčítání v celých Spojených státech. Volební akademie však nemusí nutně volit prezidenta, pokud se nemůže dohodnout na jednom ze dvou kandidátů nebo má jiné obavy, například o integritu voleb jako takových. Pak by vstoupil do hry Nejvyšší soud, což by mělo tendenci znamenat pro Trumpa výhodu. I když nepřijde k soudu, volba prezidenta putuje do amerického Kongresu, kde záhadně republikáni dokázali vyhrát, stejně jako všude, s výjimkou ústřední osoby těchto voleb, prezidenta USA. To je samo o sobě historická anomálie. Pokud by nakonec měl být prezident zvolen americkým Kongresem, mělo by být Trumpovo znovuzvolení považováno za jasné. Je však pravděpodobnější, že Nejvyšší soud předem popře integritu voleb, což pak povede ke zrušení celých voleb.

(rp,prvnizpravy.cz, journalist,foto:arch.)



Anketa

Ohrožuje podle vás nový migrační pakt bezpečnost naší republiky?

Ano 70%
transparent.gif transparent.gif
Ne 15%
transparent.gif transparent.gif
Nevím 15%
transparent.gif transparent.gif