AstraZeneca v Německu: Chaos a očkování jako test odvahy

zprávy

Očkování vakcínou AstraZeneca před dvěma týdny celostátně pozastaveno po častých případech trombózy, ale bavorský premiér je dál propagoval, píše se na německém webu Jouwatch.

AstraZeneca v Německu: Chaos a očkování jako test odvahy
Ilustrační foto
31. března 2021 - 09:01

Bavorský premiér Markus Söder propagoval vakcínu ještě několik hodin před rozhodnutím o zrušení vakcinace AstraZenecou, která se nyní v německých očkovacích centrech hromadí jako zkyslé pivo.

Po kontrole schvalovacím orgánem EU EMA očkování začalo znovu - a nyní dochází k novým úmrtím. I tentokrát má Söder cynické rady.

Bez jakékoli ironie dnes bavorský předseda vlády rafinovaně prohlásil: „No, vzhledem k turbulencím kolem AstraZeneky musí být upřednostnění této vakcíny zcela zrušeno. Vakcínu AstraZeneca by měli mít dostat ti, kdo chtějí a kdo si na to troufnou, “ řekl šéf CSU. Bezcitný chlad a drzost. Pod záminkou ochrany před účinky virové infekce byla celá země téměř šest měsíců paralyzována.

Ale pokud jde o očkování, měl by si každý nechat injekčně podat experimentální účinnou látku podle hesla „Zavři oči a drž“. Všechny komplikace, které se v současné době vyskytují při očkování, stále více a více nepochybně dokazují, že u vakcín proti Covid-19 chybí obvyklé osmi až desetileté studie pro schválení nové vakcíny. Konají se, ale s celou světovou populací, s celými společnostmi jako lidskými morčaty. A nyní je také jasné, proč AstraZeneca při jednáních s EU trvala na vyloučení z jakýchkoli nároků na náhradu škody: Nároky na náhradu škody mohou být astronomické. Účastníci tohoto rozsáhlého experimentu proto jednají na vlastní riziko.



Smrt 47leté ženy z oblasti Euskirchenu a 49letého zaměstnance Rostockské univerzitní kliniky v přímé souvislosti s očkováním opět upoutala pozornost veřejnosti na AstraZenecu; Institut Paula Ehrlicha (PEI) mezitím hlásí 31 případů trombózy sinusových žil po očkování účinnou látkou, jak uvádí institut podle „tiskové agentury dts“. V 19 případech byl hlášen nedostatek krevních destiček, trombocytopenie. V devíti případech postižené osoby zemřely. Je patrné, že muži byli postiženi pouze ve dvou případech, 36letý a 57letý. Podle PEI se všechny ostatní zprávy týkají žen ve věku 20 až 63 let.

Cynický rozsáhlý experiment s neznámým počtem obětí
 
Že stálá komise pro očkování (STIKO) nyní, po ukončení očkování proti Astrazenece v Severním Porýní-Vestfálsku, Berlíně a několika celostátních klinikách, omezila své doporučení a uvedla, že očkování by mělo být povoleno pouze osobám starším 60 let, což ministři zdravotnictví spolkových zemí rozhodli včera večer.


Je vidět, že  rozsáhlá očkovací studie stále probíhá. Přesně před třemi měsíci nebyla AstraZeneca schválena pro osoby starší 65 let, nyní již není povolena pro osoby mladší 60 let. Není divu, že populace je tak neklidná. Zdá se, že si z toho Söder dělá legraci: „U Astrazeneky můžeme každý den očekávat nový problém“.

Kvůli spravedlnosti a úplnosti by však nemělo být přehlíženo, že to není jen AstraZeneca, ale ze všeho nejočekávanější vakcína Biontech, která je v čele incidentů: Podle bezpečnostní zprávy Institutu Paula Ehrlicha , závažné až fatální důsledky očkování jsou podstatně častější (a skutečně absolutní a relativní) než u přípravku AstraZeneca. Realita poškozuje obraz Biontech jako jakési Rolls-Royce mezi vakcínami; Revize pokynu očkování v Norsku se měnila po 23 úmrtích, ke kterým došlo po  očkování vakcínou Pfizer / Biotech - ne s AstraZeneca. A v Hongkongu je očkování vakcínou Biontech v současné době zcela pozastaveno kvůli údajným „ vadám obalu “. Na webu PEI by se měl každý přesvědčit o aktuální situaci.

(rp,prvnizpravy.cz jouwatch,foto:arch.)


Anketa

Ohrožuje podle vás nový migrační pakt bezpečnost naší republiky?

Ano 70%
transparent.gif transparent.gif
Ne 15%
transparent.gif transparent.gif
Nevím 15%
transparent.gif transparent.gif