Fox News: Aby se vyhnul skandálu měl by Biden přiznat, že je pes

zprávy

Se značnou ironií komentovala americká televize vlnu obvinění na hlavu bývalého viceprezidenta Joe Bidena z nepřístojného oa obtěžujícícho chování vůči ženám.

Fox News: Aby se vyhnul skandálu měl by Biden přiznat, že je pes
Ilustrační foto
10. dubna 2019 - 11:05

Podivné chování bývalého amerického viceprezidenta Joe Bidena nelze vysvětlit staromódností: nikdy nebylo normou dotýkat se cizích osob a čichat k nim, uvedla Fox News.

V naší době, kdy se každý sám rozhoduje jak se cítí, se Biden může jednoduše prohlásit za psa, doporučil televizní moderátor Greg Gatfeld.

Fox: Pro Joe Bidena byl tento týden buď špatný, nebo špatný. Zde je návod, jak hovoří o nedávných sporech o jeho nenechavých rukách... Ha ha ha! Je třeba připustit, že je prostě okouzlující, když ho objímají emoce. Ale pojďme k části, kde mluví o svém problému.

Joe Biden, bývalý viceprezident Spojených států: ... moje gesta podpory a povzbuzení pro ženy a některé muže je nutila cítit se nepohodlně ... Nikdy jsem nepovažoval politiku za něco chladného a sterilního, vždy jsem si myslel, že to spojuje lidi: jak jsem řekl, tohle je potřesení rukou, ruka na rameni, objetí. A je prostě nemyslitelné, že bych si nemohl zvyknout na skutečnost, že osobní prostor je důležitější, důležitější než kdy jindy. Zvyknu si na to.

Fox: Bylo by lepší, kdyby měl na sobě saténové pyžamo a možná kouřil dýmku ... Ale tady to je, prosím! Přiznává se, ale neomlouvá se. On se jen jednoduše odkazuje na skutečnost, že se časy změnily.

Joe Biden: Sociální normy se začaly měnit, došlo k posunu a hranice ochrany soukromého prostoru se změnily. A chápu to. Rozumím.

Fox: Chápe! Zdá se, že si Joe vzpomíná na nějaký zvláštní doby nebo místo, pro které čichání k vlasům a třením nosu bylo normou. Myslím, že víme, jak se to nazývá. Dětské hřiště pro psy!

Mám tedy možné řešení pro Joea v našem věku sebeurčení. Pokud si dnes každý může vybrat své biologické vlastnosti: rasu a pohlaví, a co jim brání ve výběru vlastního biologického druhu? Pokud si můžete uvědomit jako člena jiné rasy, nemůže si Joe uvědomit, že je pes? Eh, Bill Clinton to dělal téměř celý život! Někteří již pro Joea vyšlapali cestu pro Joe. Jako tenhle chlap.


Hlas za kamerou: Aby člověk žil snadněji, proměnil se v kozu. Žil s kozím životem a putoval po kopcích spolu se stádem. Ale proč by někdo šel do takových extrémů, aby se stal kozou? „Předpokládám, že lidský život může být velmi obtížný, bolestivý a plný stresu."

Fox: Takže být jako koza. A není jediný, existuje celá skupina lidí, kteří se nyní považují za jiné bytosti. Ve „Zvláštní zprávě“ vám to neukážíí. Nebo ukáží?

Máme tedy pro vás řešení Joe: jste zlatý retrívr.

(kou, prvnizpravy.cz, foxnews, foto: repro foxnews)


Anketa

Který z premiérů podle Vás hájí více národní zájmy své země?