Je Jeffrey Epstein agentem Izraele?

zprávy

Jeffrey Epstein (66) byl 6.července zatčen v New Jersey, když přiletěl z Paříže svým soukromým letadlem, vznesena byla proti němu obvinění  za „provozování sexuálních služeb, zneužívání nezletilých a vlastní sexuální zneužívání nezletilých ."

Je Jeffrey Epstein agentem Izraele?
Jeffrey Epstein
15. července 2019 - 03:20

„Tak jsem si hned pomyslel, že si počkám a uvidím, co se stane s obviněními. Dnes, v pondělí 15.července, má soud v New Yorku rozhodnout, zda Epstein zůstane ve vazbě nebo bude propuštěn s podmínkami," píše na blogu Schall und Rauch von Freeman a pokračuje.

Pokud zůstane ve vazbě, existuje naděje, že zločiny proti mnoha nezletilým budou vyšetřeny a Epsteinovi prominentní sexuální klienti budou vystaveni vyšetřování. Pokud  mu bude dovoleno odejít domů, pak víme, že za ním stojí síly, které mají zájem na tom, aby se mu nice nestalo.

Na Floridě byl  v roce 2008 odsouzen  jen z důvodu "náboru nezletilých k prostituci" k nízkému 18měsíčními věznicemi, kde odseděl pouze 13 měsíců a jako VIP vězeň dostával speciální dávky, jako je možnost denně 12 hodin pracovat ve své kanceláři, údajně ale znásilnil 50 mladých dívek.

Soudní dokumenty v tomto případě ukázaly, že Epstein pravidelně vyhledával dívky ve věku 14 let a zaplatil jim 200 až 1000 USD za „sexuální masáže“ v jeho domech v Palm Beach na Floridě a na Manhattanu. Také obtěžoval dívky, které přivezl z Jižní Ameriky a Evropy, a jednou přijal tři "dvanáctileté dívky" z Francie jako "dárek k narozeninám".

Proč s ním tehdejší státní zástupce a současný ministr práce Trumpovy administrativy Acosta zacházeli tak mírně a vyjednávali s ním mimosoudní dohodu? Protože po pozdějším prohlášení Acosty bylo řečeno „shora“, že Epstein pracoval pro tajnou službu a měl by být osvobozen nebo odejít s nejmenším možným trestem.

Ministr práce USA Alexander Acosta ohlásil demisi. Rozhodl se tak po kritice, jíž čelí kvůli řešení případu magnáta Jeffreyho Epsteina v době svého působení na Floridě


Pro jakou tajnou službumůže Epstein pracovat a dělat až donedávna? Mnoho indikací ukazuje na  izraelskou zpravodajskou službu Mossad. Epstein využil mladé dívky k tomu, aby jejich perverzní sexuální praktiky natáčel  a používal je k vydírání.

Typická metoda zpravodajských služeb, zejména Mossadu, známá svou specializací na "medové pastí". Epsteinovy domy byly vybaveny drahými technologiemi a četnými skrytými kamerami, které nahrály všechno, co se tam dělo.

Hlavním úkolem tajné služby je vždy nejprve zajistit vlastní existenci. Za tímto účelem se shromažďuje materiál proti všem politikům a vládním členům, aby byli schopni je vydírat, pokud by někdy přemýšleli o snížení rozpočtu tajné služby nebo by jinak zasahovali do podvratné práce tohoto stínového režimu.

Tato nahromaděná špína se také používá k řízení politiků a vlád cizího státu a k tomu, aby byli poslušní nebo v tomto případě sloužili zájmům Izraele. Je to tak zřejmé, ať už je to Washington, Londýn, Paříž nebo Berlín, všichni splňují přání Izraele, většinou proti jejich vlastním zájmům.

Jednou z metod je natáčení jejich sex eskapád s mladými chlapci a dívkami s hrozbou, že v případě potřeby dojde k odhalení  kompromitujícího materiálu veřejnosti. Epstein, díky svým kontaktům se všemi skupinami osobností ve Spojených státech a v Evropě, byl ideálním agentem k získání kompromateriálů ve svých vilách a dokonce i na vlastním ostrově v Karibiku.

Na ostrov létal s rekrutovanými nezletilými spolu s elitními "pachateli" s vlastním letadlem, což je důvod, proč se nazývá "Lolita Express", na místa, kde by mohli sledovat nerušené sexuální zločiny. Epsteinův ostrov je proto nazýván “Pädo ostrovem” v souostroví St. Thomas.

Bill Clinton byl prý na ostrově 26 krát s Epsteinovým letadlem, jak ukazují nahrávky letu, a pokaždé bez jeho tajných služeb. Proč? Aby jeho ochránci neviděli, co dělá jejich šéf s nezletilými?


Clinton nyní popřel, že by někdy byl na ostrově po zatčení Epsteina. Následující fotografie ukazuje Billa Clintona s nezletilým Rachel Chandlerovou na letu s Epsteinovým strojem.

Clinton prohlašuje, že on letěl s Epsteinem jen čtyřikrát, v souvislosti s Epsteinovou prací pro Clintonovu nadaci, což je charitativní nadace, ale ve skutečnostil vlastně úplatkářské sběrné centrum. Ti, kteří "velkoryse darovali", dostali "odměnu" během období Billa a Hillary.

Trestní, zkorumpovanější a vražednější pár jako Clintonovi nikdy předtím v Bílém domě nebyl. Chtěl bych vám připomenout, že Bill byl nebo je sexuálním dravcem, který napadá všechny mladé ženy, které nemohou uniknout dostatečně rychle.

On také udržoval sexuální vztah se stážistkou  Monikou Lewinskou a od té doby se Oval Office nazývá Oral Office. Protože Clinton o tom lhal, byl v roce 1998 zahájen proces na jeho odvolání, ale  po 21 soudních dnech byl proces ukončen pro křivá obvinění.

Kdyby měl být Mossad vydírán, pak by to bylo právě prezidentem Clintonem.



Ale zpátky k Epsteinovi. On měl “madam” která rekrutovala mladé dívky, které byly používané na sexuální praktiky. Jmenuje se Ghislaine Maxwell, byla Epsteinovou přítelkyní a je dcerou Roberta Maxwella, britsko-židovského podnikatele, který měl velmi úzké vazby na Mossad.

Za záhadných okolností byl Maxwell zavražděn v roce 1991 a měl státní pohřeb v Izraeli, kterého se zúčastnilo šest bývalých izraelských šéfů zpravodajských služeb a premiér Jicchak Šamir při svém pohřebním projevu řekl o Maxwellovi: "Udělal pro Izrael více, než můžeme dnes říct."

Epstein dokonce prohlašuje, že seznámil Trumpa se slovinskou modelkou  Melanií Knauss, kterou si vzal Trump v roce 2005.

V článku v New Yorku Magazine o Jeffrey Epsteinovi v roce 2002, Trump byl citován jak říká: „Znám Jeffa už 15 let, fantastický chlap, s ním si můžete užít spoustu legrace, má rád krásné ženy stejně jako já a mnoho z nich je mladších."

Možná, že Epstein nebo Mossad mají také kompromisní materiál o Trumpovi.

To by vysvětlovalo Trumpovu extrémně proizraelskou politiku s ukončením jaderné smlouvy s Íránem, zpřísněním sankcí až na zákaz veškerého vývozu ropy, přemístěním velvyslanectví USA z Tel Avivu do Jeruzaléma a potvrzením jako hlavního města, uznáním Golanských výšin jako součást Izraele a hrozby, že USA napadnou Írán.

Epstein měl černou knihu ve které je mnoho kontaktů,  nyní je v rukou vyšetřovatelů. Například obsahuje čtrnáct osobních telefonních čísel Donalda Trumpa, včetně bývalé manželky Ivany, dcery Ivanky a současné manželky Melanie.

Kniha obsahuje čísla prince Bandar Saúdské Arábie, Tony Blair, Jon Huntsman, senátor Ted Kennedy, Henry Kissinger, David Koch, Ehud Barak, Alan Dershowitz, John Kerry, George Mitchell, David Rockefeller, Richard Branson, Michael Bloomfield, \ t Dustin Hoffman, královna Elizabeth, Saudský král Salman a Edward de Rothschild,….

Epstein je propojen s vrcholným politickým vedením Izraele, jak včera informovaly izraelské noviny Haarz . Epstein měl dát bývalému premiérovi Ehudovi Barakovi peníze na investice a jsou obchodními partnery.

Mohl bych donekonečna vypočítávat souvislosti tohoto celého mezinárodního zločineckého syndikátu, ale pro mě je jasné, že Epsteinovo bohatství pochází z velké části z dobrých spojení, obchodování zasvěcených osob, krutého podnikání, donucování a vydírání vlivných osob.

To je důvod, proč jsem zvědavý, co rozhodnou v pondělí u soudu. Jak jsem řekl na začátku, bude-li Jeffrey Epstein propuštěn nebo zůstane ve vazbě.

Bude velmi zajímavé zjistit, jak daleko a jak hluboko probíhá vyšetřování Epsteina a jeho kriminální činnosti.

Očekává se, že bude usilovat o ochranu špičkových politiků, jako je Clinton a Trump, a vyhne se jakémukoli prozrazení možné izraelské role.

(rp,prvnizpravy.cz,schallundrauch,foto:arch.)


Anketa

Který z premiérů podle Vás hájí více národní zájmy své země?