Jednoduché počty: Biden si „přisvojil“ hlasy 13 milionů voličů

zprávy

Americké volby v roce 2020 budou považovány za nejzkorumpovanější volby v americké historii.

Jednoduché počty: Biden si „přisvojil“ hlasy 13 milionů voličů
Joe Biden, demokratický kandidát na prezidenta USA
21. prosince 2020 - 06:20

Bill Binney z americké společnosti Intel včera tweetoval zprávu, v níž uvedl, že ve volbách v roce 2020 hlasovalo více lidí na celostátní úrovni, než bylo oprávněno volit.



Binney zdůrazňuje, že podle Washington Post měl rok 2020 nejvyšší volební účast za posledních sto let:



Binney připojuje odkaz na počet registrovaných voličů v USA . K dnešnímu dni jsme vytvořili kopii a přidali jsme tyto voliče. Když spočítáme počet registrovaných voličů, získáme dnes ráno 213,8 milionu registrovaných voličů v USA.



Pomocí dnešních čísel, která jsou podstatně podobná Binneyovým, najdeme obrovský problém. Pokud je v USA 213,8 milionu voličů a ve volbách v roce 2020 hlasovalo 66,2% všech voličů, odpovídá to 141,5 voličům, kteří hlasovali ve volbách v roce 2020 (Binney ukazuje 140 milionů, což je podstatně stejné).


Pokud prezident Trump získal 74 milionů hlasů, pak zbývá Bidenovi pouze 67,5 milionu hlasů. To znamená, že pro Bidena bylo vytvořeno a započítáno 13 milionů duplikátů nebo vytvořených hlasovacích lístků!

To také podporuje naše pozorování od samého začátku. Biden spáchal podvod všemi možnými způsoby, ale velká krádež byla v milionech podvodných hlasů, které byly vytvořeny, aby ukradly volby pro Bidena.


Výsledky voleb do roku 2020 na velmi vysoké úrovni se nesčítají. Toto jsou matematičtí liberálové - velmi jednoduchá matematika, které by měli rozumět i liberálové. Na vysoké úrovni se Bidenova strana zjevně dopustila podvodu.

(rp,prvnizpravy.cz,thegatewaypundit,foto:arch.)


Anketa

Který z premiérů podle Vás hájí více národní zájmy své země?