Joe Biden už je trochu mimo: Trumpovi říká „George“ (VIDEO)

zprávy

<< VIDEO >> Nyní se zdá, že se konečně stmívá v hlavě „Sleepy Joe“ Bidena. V televizním rozhovoru označil dosavadního prezidenta dvakrát jako „George“. Sedmasedmdesátník očividně už neví, proti komu stojí.

Joe Biden už je trochu mimo: Trumpovi říká „George“  (VIDEO)
Joe Biden, demokratický kandidát na prezidenta USA
27. října 2020 - 06:20

„Další čtyři roky s Georgem, eh George, se ocitneme v jedné pozici, pokud bude zvolen Trump, pak jsme v jiném světě,“ vysvětluje demokratický prezidentský prezident se vší vážností ohromenému publiku. Jeho manželka Jill, která sedí vedle něj, se zjevně snaží jednat jako nápověda a zdá se, že mu vdechla potichu „Trumpa“.

„Joe Biden mi včera dal jméno George. Nemůže si vzpomenout ani na mé jméno. Aby rozhovor zvládl, potřeboval pomoc moderátora. Falešné zprávy se to snaží skrýt, “ tweetoval Donald Trump o něco později.

Nyní mnozí spekulují, že Biden mohl myslet na George W. Bushe, který byl prezidentem v letech 2001 až 2009.

„Sklouznutí jazyka“ znovu nastoluje otázku duševního zdraví Bidena, o kterém Donald Trump už zkraje nepochyboval.

Předchozí neděli se Biden v rozhovoru o Trumpových útocích na jeho duchovní hbitost srdečně zasmál. „Hej, stejný člověk, který si myslel, že útok 911 byl útokem 7-jedenáct? Mluví o demenci? ... Podívej se na mě. Porovnejte naše fyzické a duševní schopnosti, “ naléhal na své publikum.

Trumpoví nenávistníci by měli pomalu ztrácet svůj optimismus, pokud je Biden jedinou těžkou váhou, kterou nabízí.


Zde jsou některé z nejkrásnějších jazykových „překlepů “ demokratického vyzývatele:

8. srpna 2019: Biden vysvětluje Asijské a latinskoamerické koalici v Des Moines v Iowě, že „chudé děti jsou stejně bystré a talentované jako bílé děti“.

Pokusil se vysvětlit, co řekl, a koktal: „Bohaté děti, černé děti, asijské děti - ne, vážně to myslím. Ale přemýšlejte o tom, jak o tom přemýšlíme ... Vy ((děti)) můžete udělat cokoli, co může vyzkoušet kdokoli jiný. “ A jako by to nestačilo, Biden později dodal:„ Vybíráme jednotu nad rozdělením volit vědu před fikcí. Volíme pravdu před fakty. “

9. srpna: Bidena se zeptá muž na kampani v Iowě, kolik je pohlaví: „Nejméně tři,“ říká Biden, „nehrajte si se mnou lidi. Mimochodem, byl jsem první, kdo se oženil, “ vysvětluje Joe, když se reportér zeptal, jaká to jsou pohlaví.

24. srpna si myslí, že je ve Vermontu místo v New Hampshire. 2. listopadu si myslí, že je v Ohiu, zatímco je v Iowě.

4. března zaměnil svou sestru s manželkou: „Mimochodem, tohle je moje malá sestra Valerie,“ říká Biden na předvolebním shromáždění a chytl svou ženu za ruku. „A já jsem Jillin manžel“ a natáhl ruku své sestry.

24. února: V Jižní Karolíně se 24. února představí slovy: „Jmenuji se Joe Biden. Jsem demokratickým kandidátem na americký Senát.“ Ve stejném projevu tvrdí, že spolupracoval s čínským vůdcem Teng Siao-pchingem na pařížském summitu o klimatu v roce 2015. Ale Teng Siao-pching  zemřel už v roce 1997.

Na otázky ze strany veřejnosti demokrat odpovídá výkřiky. „Zatracený lhář“ a „tlustý“ volá na voliče, který se odváží zeptat na machinace jeho syna Huntera na Ukrajině.

Když se ho studentka ekonomie Madison Mooreová zeptala na jeho špatný výkon na schůzkách frakcí v Iowě, položil protiotázku, jestli  se toho někdy zúčastnila. Moore řekla, že ano, a Biden odpovídá: „Ne, jsi lhářka, poník se psí tváří. “

31. srpna: Když hovořil v ocelárně v Pittsburghu, zjevně úplně ztratil nit: „COVID letos od vypuknutí epidemie trval více než 100 let. Podívej, tady je život, jen je to uh, myslím, přemýšlej o tom. Letos žijete více než kterýkoli jiný rok za posledních 100 let. “Atd. Atd.

Chudá Amerika, když demokraté posílají pouze jednoho Joe Bidena jako poslední naději v zemi s více než 328 miliony lidí. „Konspirační teoretik“ předpovídá, jak 77letý Joe Biden bude mít krátce po možném vítězství oficiální certifikát Alzheimerovy choroby nebo demence, a poté se do Bílého domu přestěhuje levicově extremistická viceprezidentka  Kampala Harrisová.

(rp,prvnizpravy.cz,journalist,foto:arch.)


Anketa

Měla by se podle vás stát Ukrajina členem NATO?

Ano 17%
transparent.gif transparent.gif
Ne 67%
transparent.gif transparent.gif
Nevím 16%
transparent.gif transparent.gif