Kamala Harrisová po boku rasisty a násilníka do Bílého domu?

zprávy

Kandidát na prezidenta, Joe Biden (77), bývalý viceprezident Obamova režimu, jmenoval Kamalu Harrisovou za svou viceprezidentku, píše von Freeman na blogu Schall und Rauch.

Kamala Harrisová po boku rasisty a násilníka do Bílého domu?
Kamala Harrisová
24. srpna 2020 - 06:20

Sám si ji neurčil, ale postavil mu ji po boku levicový liberální mocenský aparát, protože je tak senilní a mentálně postižený, nedokáže správně a srozumitelně formulovat jednu větu a je jen loutka. Proč by Američané měli hlasovat pro tohoto starého muže v listopadu, je mi jasné, protože skutečná moc nad Amerikou sedí v pozadí jako vždy, pokračuje von Freeman.

Víceprezidenti obvykle vyplňují mezery v životopise budoucího prezidenta. Buď mohou pomoci získat důležité hlasy nebo mají zkušenosti se zahraniční politikou nebo mají nějakou jinou důležitou kompetenci, ale proč byla vybrána Harrisová, když nic takového nepřináší, jenom že je žena a barevná, protože to je v dnešní hloupé politice důležitější než kvalita znalostí a vedení.

Je představována jako Afroameričanka demokratickou stranou a médii, aby pokryla barevné spektrum a touhy hlučného gangu Woke.

Ale 100% „černý“ v USA je člověk afrického původu, jehož předci byli importováni jako otroci a využíváni na bavlníkových plantážích. Museli potom vyrůst v naprosté chudobě ve slumu a trpěli „bílými výsadami“ a „strukturálním rasismem“. Ale Kamala Harrisová nesplňuje ŽÁDNÉ z těchto kritérií ...!

Podle mého výzkumu je její otec irského původu a jeho předci vlastnili plantáž s otroky na Jamajce. Ano, čtete to správně, Kamala Harrisová je potomkem otrokářského majitele Hamiltona Browna, po kterém je pojmenován Brown-Town. Má také nulovou genetickou vazbu na černé Afričany. Její matka pochází z Madrásu v Indii, byla bioložkou a setkala se s otcem Kamaly v Berkley, kde společně studovali.

Kamala má rodiče z britské Jamajky a Indie. Po rozvodu matka žila v Kanadě a Kamala vyrostla v Montrealu v chráněném „bílém“ prostředí. NIKDY neměla „negativní“ zkušenost s „černou komunitou“ v USA. Barrack Hussein Obama byl "alespoň" poločerný, jeho matka byla bílá a jeho otec byl Afričan z Keni, takže Kamala Harrisová není černá.



V politice je také velmi rozporuplná skutečnost, že křiklouni skončili a radikální marxisté v Americe požadují zrušení policie a vězení, protože tyto instituce jsou „rasistické“. Harrisová jako státní zástupkyně v Los Angeles, však byla zodpovědná za zvýšené stíhání drogových zločinů a zatkla velké množství černých mladých lidí za nízkou hladinu drog a naplnila jimi věznice v Kalifornii.

Harrisová dokonce označila Joe Bidena jako obhájce rasové segregace během interních stranických debat o prezidentství, které byly vysílány v přímém přenosu v červnu 2019. Nyní je jeho kandidátkou na viceprezidentku a souhlasí s tím, že bude stát po boku rasisty. Ale je to všechno špatné a klam, zejména to, že média prodávají Kamalu Harrisovou americkému publiku jako ČERNOU, to je lež, a ještě s heslem, že by černí měli hlasovat pro tým Biden-Harrisová.


Ranou pro mě je velké pokrytectví Kamaly Harrisové, protože když bývalá úřednice v kanceláři Joe Bidena Tarra Riedová v březnu 2020 tvrdila, že ji Biden sexuálně napadl v roce 1993, Harrisová uvedla, že věří jejímu obvinění . To znamená, že Kamala Harrisová se nejen spojuje s rasistou, ale také jako žena s násilníkem.

Kandidátka na funkci viceprezidenta Kamala Harrisová není černá, vyniká jako agitátorka a policistka a nemá nic proti rasismu a stahujícím se násilníkům do Bílého domu. Tyto rozpory a pozadí o kandidátech „levici“ z falešných zpravodajských médií sotva uslyšíte.

Většina levicových médií také neukazují nejnovější fotografie Billa Clintona, které masíruje sexuální oběť Epsteina při letu Lolita Expressem.

Strana "#metoo", která je proti sexuálním predátorům, má Billa Clintona jako loutku. Strana, která nenávidí staré bílé muže, má v záběru Joe Bidena. Strana, která nenávidí policii, má na své straně policistku Kamalu Harrisovou. Strana, která nenávidí miliardáře, je podporována většinou miliardářů, zejména z oblasti IT. Strana, která nenávidí Wall Street, přijímá většinu peněz získaných z Wall Street. A strana, která je za mír a proti válce, vedla nejvíce válek v americké historii, proti Libyi, Sýrii a Jemenu.

Ano, "Demokraté" jsou schůdnou alternativou k Donaldu Trumpovi ... NE !!!

Ale nezáleží na tom, koho si „vyberete“, protože zvolení nemají co říct. Ti, kteří nemohou být zvoleni, jsou zodpovědní. Vše jen kouř a dým.

(rp,prvnizpravy.cz,schallunrauch,foto:arch.)


Anketa

Který z premiérů podle Vás hájí více národní zájmy své země?