Korwin: Rozdíl mezi teorií ploché Země a teorií globálního oteplování

zprávy

<< VIDEO >> Janusz Korwin-Mikke se v nejnovější nahrávce na svém kanálu YouTube zabývá mýty příznivců teorie globálního oteplování. - To je všechno jeden velký podvod,  říká polský poslanec.

Korwin: Rozdíl mezi teorií ploché Země a teorií globálního oteplování
Janusz Korwin-Mikke, polský poslanec
13. února 2021 - 10:16

Janusz Korwin-Mikke v nejnovější nahrávce s názvem „Globální chlazení je urážlivé!“ odkazuje na teorii globálního oteplování, připomíná historické změny podnebí a vysvětluje logické rozpory, kterým nevěří tzv. Zelení.

„Rozdíl mezi teorií ploché Země a teorií globálního oteplování je v tom, že zastánci ploché teorie Země říkají, že Země je plochá, můžete to jednoduše zkontrolovat, žádné rozpory zde nejsou, dá se to ověřit Na druhé straně zastánci teorie globálního oteplování tvrdí, že k tomu dojde za dvě stě let, a to samozřejmě nelze ověřit,“ začal Korwin-Mikke.



Poslanec dodal, že díky tomu se příznivci teorie globálního oteplování způsobeného člověkem mohou cítit jisti, že nikdo jejich podvody nezjistí.

Důležité je, že se Země zahřívá. To je absolutní skutečnost. Existuje pouze otázka, za prvé, zda to dělá člověk, za druhé, zda je to reverzibilní, za třetí, zda je to prospěšné nebo nepříznivé,“zdůraznil politik.

„Vezměte prosím na vědomí, že globální ochlazování začalo někde v 11.,12. století, předtím bylo globální oteplování. Začalo globální ochlazování, lidská sídla v Grónsku, pravděpodobně poslední v roce 1225, byla opuštěna, ochladilo se, Baltské moře začalo mrznout a příznivci „globalistů“ to nepopírají,“ pokračoval.

„Toto globální chlazení někde trvalo až do let 1670-1700, bylo opravdu velmi chladno (...) A pak najednou začalo globální oteplování. Proč? Koneckonců, neexistoval žádný masový průmysl, žádné továrny, žádné železnice, nic takového. Najednou se začalo oteplovat, mnohem víc než teď,“ upozornil Korwin-Mikke
 
Jak poznamenal, pokračuje to tak daleko a možná mají příznivci teorie globálního oteplování pravdu a bude to trvat dalších dvě stě let a teplota stoupne například o 2 stupně.

„No, je dobré, že se teplota u nás zvýší, v Budapešti není život horší než ve Varšavě a průměrná teplota je o tyto 2 stupně Celsia vyšší,“  shrnul Korwin-Mikke, „ nic hrozného se nestane, právě naopak.“


Poté Janusz Korwin-Mikke připomněl teplou zimu, která proběhla před několika lety. Jak zdůraznil, v té době navrhovatelé teorie globálního oteplování říkali, že letošní zima dokazuje, že jejich tvrzení jsou správná.

„To samozřejmě nic nedokazuje, ani tato zima nedokazuje, že neexistuje globální oteplování. Jsme uprostřed zimy a má právo být zima a má právo sněžit,“ směje se Korwin.

S odkazem na teplou zimu zdůraznil, že stavby mohou fungovat po celou dobu, nebyla žádná nezaměstnanost, bylo méně dopravních nehod, nebylo třeba měnit pneumatiky, nepotřebovali jste teplé oblečení, mohli byste více užívat venkovní aktivity a na druhé straně žádná námraza neznamená méně zlomenin a zranění.

„Nechápu, proč ti zelení, kteří se chtějí starat o chudé, chtějí bojovat proti globálnímu oteplování. Koneckonců, díky globálnímu oteplování se chudým daří lépe,“ dodal poslanec.


(rp,prvnizpravy.cz,instagram,foto:instagram)


Anketa

Ohrožuje podle vás nový migrační pakt bezpečnost naší republiky?

Ano 72%
transparent.gif transparent.gif
Ne 14%
transparent.gif transparent.gif
Nevím 14%
transparent.gif transparent.gif