Pozor na dovolené v Itálii: Na pláži migranti znásilnili 15letou

zprávy

Na pláži v Lignano Sabbiadoro na italském jadranském pobřeží v oblasti Friuli-Venezia Giulia byla patnáctiletá žena znásilněna dvěma migranty, zatímco třetí je pozoroval.

Pozor na dovolené v Itálii: Na pláži migranti znásilnili 15letou
Ilustrační foto
23. srpna 2020 - 09:01

Jak Ilgiornale.it píše, zdá se, že to jsou dva Albánci a jeden Egypťan. Všichni tři opustili přijímací středisko v Miláně, aby strávili noc na Ferragosto al mare v Lignano Sabbiadoro, slavném přímořském letovisku v provincii Udine.

Poté, co mladá žena volala o pomoc, a policejní auto dorazilo na místo, mladá dívka, která pochází z Padovy, ale žije s rodiči v Benátkách, sdělila důstojníkům, co se jí stalo. V pátek odpoledne 14. srpna dorazila do Lignana, aby se setkala s přáteli na pobřeží, se kterými strávila večer. Krátce nato však zůstala na pár minut sama, s úmyslem se se všemi později setkat. Benátská dívka zůstala na pláži a oslovili ji tři občané mimo EU. Patnáctiletá dívka řekla, že byla znásilněna. Bohužel lékařské prohlídky provedené v nemocnici potvrdily její tvrzení.

Hon na tři podezřelé začal okamžitě. Policie prohledala celou oblast pomocí dopravní policie a karabiniérů. Důležitá byla videa natočená bezpečnostními kamerami v této oblasti, která policii umožnila najít a identifikovat trio. Oba Albánci a Egypťané skončili na policejním velitelství.


Gang cizinců je podezřelý z více znásilnění. Dva zatčení jsou podezřelí ze znásilnění patnáctileté dívky, zatímco třetí, jejich vrstevník, sledoval, co dělali jeho přátelé, aniž by se je snažil zastavit nebo někoho zavolat.

(rp,prvnizpravy.cz,politikstube,foto:arch.)


Anketa

Měla by se podle vás stát Ukrajina členem NATO?

Ano 18%
transparent.gif transparent.gif
Ne 65%
transparent.gif transparent.gif
Nevím 17%
transparent.gif transparent.gif