Rusko: Přestaňte nazývat Navalného tým „opozicí“, jsou to agenti NATO!

zprávy

Maria Zacharova, tisková mluvčí ruského ministerstva zahraničí, vyzvala k ukončení kvalifikace Navalného a jeho týmu "opozicí" v Rusku a vyzvala k pojmenování jejich skutečné role s ohledem na jejich činy, konkrétně agenty NATO.

Rusko: Přestaňte nazývat Navalného tým „opozicí“, jsou to agenti NATO!
Maria Zacharová, ruské ministerstvo zahraničí
13. února 2021 - 04:20

Po neúspěchu posledních pro-navalských demonstrací v Rusku vyzval jeho partner Leonid Volkov, který vede protestní akce ze zahraničí, 4. února, aby je zastavil do jara, nebo dokonce do léta.

„Příští víkend nebudeme organizovat shromáždění ... Vlna protestů musí skončit v nejvyšším bodě. Protože pokud budeme nadále klesat, každého to strašně demotivuje a frustruje ... Musíme se dobře připravit a na jaře a v létě uspořádat něco velkého,  “ řekl Volkov.

Ale 9. února se situace otočila, tým Navalného oznámil, že v únoru budou přijata nová opatření.

Proč takový obrat za pouhých pět dní? Protože Volkov a Achourkov (ten, kdo byl natočen ve společnosti domnělého agenta MI6), dostali  pokyny od svých západních šéfů. A to ani tajně. Polsko hrdě zveřejnilo schůzku na svém Twitteru.

 
Poslední vývoj ve vztazích mezi EU a Ruskem vyžaduje zásah ze strany členských států EU. Proto Polsko pořádá virtuální setkání s nejbližšími spolupracovníky A. Navaľného, Leonidem Volkovem a Vladimírem Achourkovem . Zástupci členských států EU spolu s velvyslanci Spojených států, Velké Británii, Kanady a na Ukrajiny nyní diskutují další kroky.  

Je zřejmé, že NATO vydalo Navalnému týmu rozkazy ohledně zbývajících akcí, které mají být provedeny, což z nich učinilo agenty organizace. Žádné spiknutí tam není všechno je výslovně uvedeno v tweetu!

Toto setkání, na kterém Achourkov a Volkov obdrželi rozkazy od svých šéfů NATO, neuniklo oznámení Maria Zacharové, mluvčí ruského ministerstva zahraničí, která ji na své facebookové zdi okomentovala jako důkaz, že Navalného tým je ve skutečnosti skupina agentů aliance.



Co se tedy stalo mezi 4. a 9. únorem, které vedlo opozici k zásadní změně taktiky? Je to jednoduché - došlo k on-line setkání s Volkovem a Achourkovem prezentované Polskema do Evropské unie v Bruselu dne 8. února 2021, za účasti zemí EU, států United, a do Spojeného království . Ve skutečnosti to bylo setkání zemí NATO. Členové NATO dali pokyn „opozici“ nebo dokonce jejich agentům, jak „chytřeji“ provádět podvratné operace.

Západ již do tohoto příběhu investoval příliš mnoho peněz a zdrojů, než aby počkal na jaro. Chápou, že na jaře bude informační kampaň zahájená Západem slábnout. Už nemohou žonglovat s tématem „chemických zbraní“, aniž by představily fakta.

Maria Zacharova ve vysílání prvního ruského televizního kanálu zašla ještě dále v závěru, ze kterého lze vyvodit , že je nutné přestat nazývat tým Navalného „opozicí“. jsou to zejména agenti NATO.

„Nezáleží na tom, co na to dáte, jakkoli to nazvete, ale jedná se o setkání s agenty vlivu, které má destabilizovat situaci v suverénním státě, neexistuje jiný způsob, jak to udělat,   “ řekla Zacharová .

Zacharová také zdůraznila, že Alexej Navalnyj, který je Západem prezentován jako „vězeň svědomí“, si takovou kvalifikaci nezaslouží, protože je  bez svědomí.

„Člověk, který nemá svědomí, nemůže být nazýván „vězněm svědomí  “, řekla Zacharová.

Upřesnila, že Rusko nemůže považovat jednání zúčastněných zemí „  jinak než za pokus o ovlivnění informačních zdrojů s cílem zasahovat do vnitřních záležitostí země, což je v rozporu s mezinárodněprávními zásadami  “.

(rp,prvnizpravy.cz,agoravox,foto:arch.)


Anketa

Souhlasíte s tím, že Fialova vláda zrušila tradiční mezivládní konzultace se Slovenskem?

Ano 16%
transparent.gif transparent.gif
Ne 73%
transparent.gif transparent.gif
Nevím 11%
transparent.gif transparent.gif