Salvini o nové vládě: Tohle je vláda stovky křesel, ne vláda Italů!

zprávy

<< VIDEO >> Odcházející italský ministr vnitra Matteo Salvini reagoval prostřednictvím Facebooku na živé vysílání nového vládního prohlášení Hnutí pěti hvězd a sociálních demokratů.

Salvini o nové vládě: Tohle je vláda stovky křesel, ne vláda Italů!
Matteo Salvini
6. září 2019 - 03:20

Posty ministrů obsadí lidé s „nulovou kompetencí a nulovou zkušeností“ a otevření přístavů hromadné migraci „již bylo zjevně připraveno vydělat miliony masovou migrací“. Již se do Středozemního moře vrátilo deset lodí nevládních organizací, a to není náhoda," říká Salvini.


„Pokud se ukáže, jak je již zřejmé, že přístavy budou znovu otevřeny a lidská řeka začne znovu proudit, pak budeme bojovat proti ní ve městě, nejen v parlamentu, ale demokraticky a mírově. Všichni starostové Ligy řeknou ne, všichni guvernéři Ligy řeknou ne. Ne, znovu nedostanete  peníze z nelegálního přistěhovalectví! “

Vtipkoval o Hnutí pěti hvězd, které v nové vládě slouží pouze jako podložka. „Vláda, která téměř výlučně patří k Demokratické straně, ve které Hvězdné hnutí funguje jako čaloun, aby neztratilo křeslo."

Tato vláda je fraškou a ne v zájmu Italů, ale v duchu Bruselu, především ve službách politiky Paříže a Bruselu.

„To je boj proti politickému zřízení. Tato vláda je takto ustavena. Vláda s těmi, kteří jsou loajální k Renzimu, Boschimu, Prodimu, Franceschinimu! Itálie má ministra hospodářství, který pochází přímo z Bruselu, v pravém slova smyslu, protože je členem Demokratické strany, která je milována vedením Bruselu, kancelářemi v Paříži a Berlíně a nyní je ministrem hospodářství v Itálii. To dává smysl, že? Někdo, koho milují Merkelová a Macron, je její ministr? Ne, je italským ministrem hospodářství. “

Salvini sebevědomě prohlásil, že to bylo naposledy, kdy byla u moci taková nebezpečná vláda. Až příště Italové půjdou k volbám, tak to skončí. .

„Tohle je vláda stovky křesel, ne vláda Italů!"

Salvini by to všechno udělal znovu a byl šťastný, že se mu podařilo odmaskovat loutky. „Ti, kteří mluví o lidech, ale pak utíkají před volbami, protože se bojí konfrontace s občany."

„Možná to dokážou několik týdnů, možná i několik měsíců nebo rok či dva, ale nemyslím si, že to bude mnohem déle. Italové si nezaslouží být pod kontrolou Bruselu. Dříve nebo později budou hlasovat,  a dříve či později vyhrají. Myslím, že je to poslední kolo zneužívajícího rozdělení křesel pro levičáky, kteří jsou trvale v menšině. Nevzdávám se. Děkuji. "



(rp,prvnizpravy.cz,youtube,foto:arch.)


Anketa

Zúčastníte se červnových voleb do Evropského parlamentu?

Ano 76%
transparent.gif transparent.gif
Ne 13%
transparent.gif transparent.gif
Nevím 11%
transparent.gif transparent.gif