Smutný Deník Angely Merkelové

zprávy

Když spustila Angela Merkelová v roce 2015 „svoji“ migrantskou politiku, tak do Evropy a především do Německa, země s jednou z nejvyšších sociálních podpor, začaly přicházet tisíce až stovky tisíc migrantů.

Smutný Deník Angely Merkelové
Angela Merkelová, německá kancléřka
24. června 2019 - 06:20

Migranti přicházeli z úplně jiného kulturního prostředí, bez znalosti jazyka a většina i bez vzdělání. Z toho pramenily problémy, především násilné činy. Zpočátku se o nich psalo, ale později nastoupila cenzura nebo autocenzura a z mainstreamu se už nedozvíme nic o trestných činech, které spáchali migranti.

Abychom si nemysleli, že je vše v pořádku, že migranti už nic nepáchají, tak vznikl projekt „Deník Angely Merkelové“ na webu journalist.de.


„Tento projekt je prováděn výhradně lidmi, kteří jsou vážně znepokojeni svou bezpečností a svých příbuzných. Nejsme partyzáni, ale spolek průměrných občanů, kteří ve svém volném čase spolupracují online - dobrovolně a neplaceně. Nezáleží na tom, kolik času může jedinec strávit na projektu. Někteří z nich jen několik minut týdně, jiné několik hodin denně shromažďují a hodnotí trestné činy spáchané migranty a žadateli o azyl. Naším cílem není hanobit nebo urážet lidi. Doplňujeme pouze mezeru, kterou vytvořila mainstreamová média díky jejich chybných nebo neúplných zpráv na toto téma. Chceme také povzbudit ostatní, aby se k nám připojili, protože kriminalita je neuvěřitelně vysoká a přetéká naší databází,“ píší autoři projektu.



A co tedy by si měla dnes Angela Merkelová zapsat do deníčku?

Osnabrück - Bezpečnostní orgány v Osnabrücku zadržely 33letého Libanonce, který tvrdí, že chce Berlín vyhodit do vzduchu. Muž je znám jako násilník a je klasifikován jako vysoce rizikový v oblasti domácího násilí. 33-letý muž oznámil, že chce zemřít smrtí mučedníka. Z důvodů obrany proti hrozícímu teroristickému trestnému činu okresní soud prohlásil dlouhodobé zadržení za přípustné. Pachatel zůstal zpočátku ve vazbě po dobu 14 dnů. Nový zákon o policii v Dolním Sasku, který byl schválen v květnu, umožňuje preventivní zadržení až 35 dní z důvodu boje proti terorismu.

Vídeň - 22letý Afghánec sebral kabelku ženě (23) na Dunajském ostrově a bodl jejího přítele (26) nožem. 26-letý muž je hospitalizován s životem ohrožujícími zraněními a potřebuje ihned operaci. Pachatel je vyšetřován a je zadržován za podezření z krádeže a úmyslného napadení.

Siegen - Patnáctiletý Libanonec, narozený v Německu bodl na autobusové zastávce 47letého muže. Muž zemřel večer v nemocnici na vážná zranění. Opustil ženu a čtyři děti ve věku od 10 do 19 let. Již v době před tímto zákonem existovaly verbální konflikty mezi pachatelem a rodinou oběti. Arabské migrační pozadí je jako obvykle udržováno v tajnosti před hlavním tiskem.

(rp,prvnizpravy.cz,journalist,foto:mp)


Anketa

Měla by se podle vás stát Ukrajina členem NATO?

Ano 17%
transparent.gif transparent.gif
Ne 67%
transparent.gif transparent.gif
Nevím 16%
transparent.gif transparent.gif