Steven Seagal k protiruské hysterii: Fantazie a propaganda!

zprávy

Proti Rusku se vede proud propagandy, ve kterém je většina z výpovědí vymyšlená, a situace sama o sobě je důsledkem nesoudného a nemorálního politického boje ve Spojených státech.

Steven Seagal k protiruské hysterii: Fantazie a propaganda!
Steven Seagal, americký herec
11. října 2018 - 10:10

Uvedl to herec a zvláštní zástupce ruského ministerstva zahraničí pro rusko-americké humanitární vztahy Steven Seagal.

„Věřím, že v celé této situaci existuje neuvěřitelné množství propagandy proti Rusku a podle mého názoru většina znějících věcí je vyfabrikována a neodpovídá realitě. A myslím si, že celý tento příběh se spiknutím Ruska a prezidenta Spojených států a že americký prezident je v tom zamíchán, je naprostá fantazie," řekl na televizním kanálu Fox News.

Podle něj se děje kvůli vnitřnímu politickému boji ve Spojených státech.

„Myslím, že je to spíše spojeno s velkým rozkolem republikánů a demokratů, konzervativců a liberálů a tím, že některé skupiny jsou nyní připraveny dělat co se jim zlíbí. Je jim jedno, zda je to legální nebo nelegální, je to nemorální - což je bitva, kde jejich agenda má přednost," zdůraznil Seagal.


Dodal, že Amerika přichází k zlomovému bodu, kdy si republikáni a demokraté musí uvědomit, že potřebují spolupracovat a mnohem civilizovaněji.

Steven Seagal byl jmenován zvláštním zástupcem ruského ministerstva zahraničních věcí pro rusko-americké humanitární vztahy na počátku srpna. Jeho úkolem je podporovat další rozvoj rusko-amerických vztahů v humanitární sféře, včetně interakce v oblasti kultury, umění, výměny veřejnosti a mládeže a tak dále. Mluvíme o společensko-politické pozici, která nezahrnuje peněžní odměnu. V mezinárodní praxi to lze přirovnat k funkcí velvyslanců dobré vůle OSN.

(kou, prvnizpravy.cz, foxnews.com, foto: arch.)


Anketa

Zúčastníte se červnových voleb do Evropského parlamentu?

Ano 70%
transparent.gif transparent.gif
Ne 15%
transparent.gif transparent.gif
Nevím 15%
transparent.gif transparent.gif