V Arizoně bylo odhaleno přes 74.000 podvodných volebních lístků

zprávy

To, co bylo představeno na jednání Senátu státu Arizona byl podle volebního experta Jovana Pulitzera jen začátkem před „hlavním chodem“!

V Arizoně bylo odhaleno přes 74.000 podvodných volebních lístků
Sčítání hlasů
17. července 2021 - 06:20

Audit Senátu státu Arizony konstatuje, že se započítalo více než 74.000 korespondenčních hlasovacích lístků ve volbách v roce 2020 v Maricopa County.

Expert na audity Doug Logan poznamenal, že „auditoři uváděli, že bylo přijato více než 74.000 korespondenčních hlasovacích lístků, které byly zahrnuty do voleb v okrese Maricopa v roce 2020. Našli 74 243 korespondenčních hlasovacích lístků bez jasného záznamu o tom, že byly někdy odeslány!“ dodává Logan.

A pokračuje: „Audit Team arizonského Senátu objevil hlasovací lístky, které byly vytištěné na nesprávném papíru.“

Doug Logan, generální ředitel společnosti Cyber Ninjas, popsal, jak existovalo několik volebních uren s duplikáty hlasovacích lístků! Jednalo se o silný argument ze čtvrtečního slyšení. Doug Logan poté pokračoval ukázkami příkladů několika hlasovacích lístků na špatném papíře. Jovan Pulitzer zveřejnil obrázek hlasovacích lístků. Podle předsedkyně Senátu Karen Fann by to mohlo potvrdit skandál „Sharpiegate“, který liberální média označila za podvod!



A pak došlo na  počítačové systémy.

Expert na audit Ben Cotton ve čtvrtek řekl předsedkyni Senátu, že ve volbách v roce 2020 došlo v okrese Maricopa k narušení počítačového systému.

„Během voleb v roce 2020 došlo k narušení počítačových systémů - vysoká zranitelnost vůči internetovému počítačovému hackerství,“ řekl expert na vyšetřování Ben Cotton předsedkyni Senátu ve čtvrtek, že došlo k narušení počítačových systémů ve volbách v roce 2020 v okrese Maricopa. To je důležité, protože úředníci Dominionu pod přísahou svědčili, že jejich stroje nejsou přístupné přes internet. To je lež. Ben Cotton poté vysvětlil zranitelnost internetového počítačového hacku.

Rozsah manipulace je podle všeho tak velký, že první senátorka z Arizony volá po nových volbách:

První senátorka státu Arizona Wendy Rogersová (R) vyzvala k odvolání arizonských volitelů pro Joea Bidena poté, co nazvala jejich hlasy „podvodnými“.

„Slyšela jsem toho dost. Po odeslání desítek tisíc nevyžádaných hlasovacích lístků, desítky tisíc lidí, kteří se zaregistrovali po tisících na neoprávněných lístcích, což ukazuje, jak nebezpečné byly volby, vyzývám k odstranění volitelů Bidena  v Arizoně a provedení nové volby. Arizonští voliči nesmí být podvedeni a musíme to udělat správně. “


Poté, co se Rogersová stala jedním z prvních republikánů, kteří požadovali kontrolu v okresu Maricopa v Arizoně, se této zkoušky ujala sama Rogersová. Po dokončení soudní zkoušky Rogersová věří, že by mělo být odvoláno jedenáct volitelů Bidena. Při výčtu důkazů, kdy mnozí věří, že jsou důkazem volebních podvodů ve státě, vyzvala k uspořádání nových voleb. Není však jisté, zda má na mysli jen v Arizoně nebo po celé zemi.

Rogersová vyzvala ke zrušení voleb poté, co na jednání  Senátu vyšly najevo důkazy o sčítání v okresu Maricopa.

(rp,prvnizpravy.cz,politikstube,foto:arch.)


Anketa

Měla by se podle vás stát Ukrajina členem NATO?

Ano 18%
transparent.gif transparent.gif
Ne 66%
transparent.gif transparent.gif
Nevím 16%
transparent.gif transparent.gif