V Německu vstoupila revoluce do fáze výbuchu

zprávy

Vraždy Němců, které pravděpodobně provedli přistěhovalci, daly do pohybu společnost.

V Německu vstoupila revoluce do fáze výbuchu
Z demonstrace v Chemnitz
14. září 2018 - 06:20

Nevíme jestli je pravda to, co se píše v médiích.  Lidé mají dost multikulturalismu, což často znamená namísto úsměvu ránu nožem nebo vloupání. Jen bezpečnostní průmysl je šťastný. Takové tučné roky tady nikdy nebyly. Dříve měli Němci  skutečný odpor vůči monitorování, což se dnes dramaticky změnilo. Brány, alarmy, kamery a všudypřítomná ochranka. To je velmi zajímavý jev.

Německý a skutečně evropský problém s důsledky přistěhovalectví spočívá v tom, že anonymní lidé s falešnou identitou si mohou dovolit jakoukoli akci, kterou jim dovoluje jejich jiná kulturní morálka. Je to mnohem víc, než je obecně přijímáno na Západě.

Bariéra smrti nás nutí, abychom se vyhnuli riziku, také nechceme strávit zbytek života ve vězení. Ale pro některé lidi je vězení velkolepá budova, kde bude mít neomezený přístup k tekoucí vodě, a dokonce jídlo zdarma - v pravidelných časech! Místní obyvatelé jako odpůrci často nejsou přistěhovalci považováni za lidi s plnou hodnotou. Ateisté jsou pro ně méně než zvířata. Existují jiné kulturní doktrinální interpretace, podle nichž je zabíjení odpůrců nebo ateistů tou nejlepší věcí, kterou můžete pro sebe udělat na své cestě za Bohem.  To je opravdu obtížné pochopit, ale hovoříme o hraničních hodnotách, v nichž lidský život není absolutní hodnotou, absolutně chráněnou. Mluvíme o lidech z oblasti kultury a reality, kde obchodování se smrtí je součástí chování v sociálních vztazích. Můžete o tom mluvit ... Můžete mluvit hodně o lidech, kteří podle jejich názoru nemají co nebo téměř co ztratit ...

Proběhly demonstrace ve dvou městech v Německu. Demonstrovali obyčejní lidé, podporovaní různými typy aktivistů. Navíc se objevili i levicoví aktivisté, kteří způsobili vážné nepokoje. Ze sociálních médií je známo, že byly pokusy hanebně pronásledovat přistěhovalce. Atmosféra strachu, lidé se bojí. Každý se bojí toho, co se stane, a každá další vražda strach zesílí.


To je výsledek šílené politiky paní Merkelové. Není pochyb o tom, že úmyslně vnášela rakovinu do německé společnosti a že by se probrala z letargie, tak s tím nelze počítat. Ale důsledky národního probuzení lze snadno odhadnout.

V tuto chvíli se blížíme k bodu zlomu. Němci se báli, aby nebyli obviňováni z rasismu. Jejich odpor je výsledkem strachu o bezpečnost. Pokud se objeví rasismus, bude to výsledek, nikoliv příčina. Po zahájení procesu masového odporu už na tom nezáleží.


Němci mají už dost toho, že jim říkají, že mají povinnost pomáhat lidem, kteří jsou jim nejen vděční, ale stále je zabíjejí. Je to nespravedlivá situace, ale funguje v sociálním smyslu. Doplňme, že VÝSLEDEK je nevyhnutelný. Němci  nemilují cizince, zbavují se těch, kteří nechtějí poslouchat. Mluvíme o společenských procesech, chápou to všichni, kteří tam chvíli žili a měli kontakt s německou sociální strukturou.

Německá politická třída se chová tak, jako by najednou zjistila, že voda je mokrá. Podle občanů dosáhla svého zenitu. Lidé vidí, že jejich vlastní stát je nebrání. Slova o paralelní společnosti v Německu jsou tabu. Ačkoli je rozdíl mezi dárci a příjemci viditelný při rozdělování sociální pomoci.

Pro mnoho Němců válka v Sýrii právě skončila. Na výsledku nezáleží, je důležité, aby důvod migrace zmizel. Imigranti se mohou vrátit domů. Mluvíme o logice záležitostí ve vnímání obyčejných Němců. Nezapomeňte, že v této zemi jsou také chudí Němci. Z jejich pohledu přistěhovalci soutěží s nimi o sociální podporu. Živit a ubytovat muže v Německu, tak to je  měsíčně okolo 1500 euro. Náklady na léčbu jsou obrovské a tito lidé nemají žádné pojištění a jsou pro systém významnou zátěží. To lze vidět v německých nemocnicích.

Kam to povede, to ještě není jasné. Německá média, která odvážně chrání pořádek a blokují informace, jistě hrají velkou roli. Především "správným" kontextem poskytovaných informací.

Němci čekají na změny, zvyšují podporu pravicovým stranám a mění politiku stran, které řídí Německo, v reakci na získání hlasů prostřednictvím ostré rétoriky nové opozice - to je trend. Bude to chvíli trvat, protože stabilita a porozumění elitě je rysem německé politiky. Dokud trvá, není možné provádět žádné náhlé pohyby. Pokud nedojde k nějaké chybě.

(rp,prvnizpravy.cz,obserwator,foto:arch.)


Anketa

Zúčastníte se červnových voleb do Evropského parlamentu?

Ano 74%
transparent.gif transparent.gif
Ne 13%
transparent.gif transparent.gif
Nevím 13%
transparent.gif transparent.gif