Voliči Donalda Trumpa jsou podle demokratů „nepřátelé státu“

zprávy

Novinářka NYTimes Katie Bennerová v komentáři na Twitteru k prvnímu slyšení o útoku na Kongres ze 6. ledna vyzvala, aby příznivci Donalda Trumpa byli označováni za „nepřátele státu“.

Voliči Donalda Trumpa jsou podle demokratů „nepřátelé státu“
Brfenerová v pořadu Fox News
30. července 2021 - 06:20

Ačkoli později tweety smazala, citovala „obskurní formulace“, mnohé její slova pobouřili. Pozorovatelé Fox News se domnívají, že novinář levicových novin přirovnává všechny, kteří hlasovali pro Trumpa, k „domácím teroristům“ a zcela ignoruje mnohem důležitější hrozby, jako je krize na hranici a nárůst kriminality.

Bennerolvá, která píše  ministerstvu spravedlnosti v The New York Times, navrhla, že abyste mohli bojovat proti ohrožení národní bezpečnosti uvnitř země, musíte jednat s voliči, kteří podporují bývalého prezidenta.

Novinářka na svém Twitteru napsala: „Zvláštní výbor 6. ledna dnes ukazuje důležité dilema v oblasti národní bezpečnosti, které dnes existuje: práce na boji proti skutečným hrozbám pro národní bezpečnost nyní znamená zařazení příznivců politika mezi nepřátele státu . " Bennerová později tweety smazala s odvoláním na „obskurní formulace“.


Jay Dee Vance, kandidát do Senátu v Ohiu: Ano, samozřejmě. Je to prostě monstrózní. Ve skutečnosti říká: jste vnitřní terorista, pokud jste hlasovali pro Donalda Trumpa. To znamená, že moje rodina a já jsme vnitřní teroristé, extrémisté, protože jsme v minulých volbách hlasovali pro Donalda Trumpa? To je jen nějaká absurdita.

V této situaci mě navíc velmi rozhořčuje, že zcela ignoruje skutečné hrozby. A to se nyní děje na naší jižní hranici, ne u vašich spoluobčanů, kteří hlasovali pro Donalda Trumpa. Probuďte se již!

(rp,prvnizpravy.cz,fox,foto:arch.)
 

Vidím to jako ještě základní problém. Koneckonců, tato žena je něco jako novinářka.



Anketa

Zúčastníte se červnových voleb do Evropského parlamentu?

Ano 74%
transparent.gif transparent.gif
Ne 13%
transparent.gif transparent.gif
Nevím 13%
transparent.gif transparent.gif