Zemětřesení na Ženevském jezeře kvůli konferenci Bilderberg?

zprávy

Jaká náhoda. Současně s tím, jak sekretariát letošní konference Bilderberg na svých internetových stránkách zveřejnil tiskovou zprávu, se právě poblíž Montreux probudila země..

Zemětřesení na Ženevském jezeře kvůli konferenci Bilderberg?
Fairmont Le Montreux Palace
30. května 2019 - 03:20

Jak oznámila švýcarská seismologická služba, zemětřesení o síle 4,1 stupně bylo v úterý zaznamenáno na francouzské straně, 15 kilometrů od Montreux.

Ačkoli epicentrum bylo lokalizováno blízko francouzské obce Novel na protějším břehu Ženevského jezera proti Montreux, zemětřesení bylo také cítil ve Švýcarsku, včetně kantonů Vaud, Valais a Fribourg. Nebylo však hlášeno žádné poškození.

„To znamená, že pro obyvatele města Montreux není konference Bilderberg jen politickým "zemětřesením", ale i fyzicky vnímatelným. Někteří si mohou myslet, že země se vzpírá proti pobytu největších zločinců na světě ve svém městě,“
píše von Freeman na blogu Schall und Rauch a pokračuje.

Letošní konference Bilderberg se bude konat v Fairmont Le Montreux Palace na břehu Ženevského jezera. Od čtvrtka 30. května do neděle 2. června.

Když se podíváte na seznam účastníků, jsou na seznamu váleční zločinci a masoví vrazi

Počínaje Henrym Kissingerem, který má na svědomí alespoň tři miliony Vietnamců kvůli vietnamské válce a tisíce dalších kvůli vojenskému převratu v Chile. Kissinger by musel být okamžitě zatčen za zločiny proti lidskosti a postaven před soud.

Pak zde máme Jamese Bakera, bývalého ministra zahraničí USA od roku 1989 do roku 1992 ve vládě prezidenta George H. Bushe st.. Baker byl architektem koalice proti Iráku v druhé válce v Zálivu v roce 1991. Tato agresivní válka stála téměř 100 000 životů Iráčanů. Následně sankce proti Iráku zabily téměř 500 000 dětí kvůli nedostatku léků. Baker také slíbil Gorbačovovi, že po odchodu sovětských vojsk z východní Evropy NATO nevyplní vakuum a nepohne se blíže k Moskvě, slib, který nebyl dodržen  a ve skutečnosti se NATO posunulo až k ruským hranicím.

Německá ministryně obrany Ursula von der Leyen se konferencei Bilderberg účastní již počtvrté. Pokračuje ve válce proti Afghánistánu a zapojuje Bundeswehr do dalších válek NATO a USA. Kolik civilistů má na svědomí, zabitých německými bombami a granáty v muslimských zemích?

Válečným zločincem je také David Petraeus, bývalý čtyřhvězdičkový generál a šéf CIA. Vedl války proti Afghánistánu a Iráku jako vrchní velitel. V samotném Iráku bylo 1,4 milionu lidí zabito agresivní americkou válkou začínající v roce 2003 a invazí. V Afghánistánu jsou stovky tisíc obětí probíhající války od roku 2001.

Dalším účastníkem Bilderbergu je generální tajemník NATO Jens Stoltenberg. To ho samo o sobě kvalifikuje jako zločince, NATO vede války po celém světě, například v Libyi bylo nejméně 80 000 civilistů zabito bombardováním nebo válkou proti Sýrii, která zabila více než 300 000 lidí.

Na seznamu jsou také šéfové zbrojařských továren, které vyrábí zbraně, ropné společnosti, které těží z loupeže zdrojů, a banky, které financují války. Všichni jsou přímo a nepřímo zapojeni do válek. Dokonce i šéfové médií, kteří nás informují lživě a propagandisticky o válkách.  

Možná se bude na konferenci Bilderberg jednat o nadcházející válce proti Íránu a jak ji ospravedlnit falešnou vlajkou.


„Lze říci, že konference Bilderberg je setkání zločinců, kteří nejsou odpovědní za své zločiny. Místo toho, aby je policie při příjezdu do Švýcarska a Montreux zatkla, jsou chráněni !!!

Všechno je obráceno vzhůru nohama a zvráceno, není divu, že matka země se ořásla znechucením nad tím, kdo se tento týden setká v Montreux. Koncentrace negativní aury účastníků může mít dopad na životní prostředí,“ končí blog von Freeman.

Česká stopa na Bilderbergu
Konference se v minulosti zúčastnilo pět osob z České republiky. Byli to
  • Vladimír Dlouhý – bývalý místopředseda federální vlády (1989), bývalý ministr průmyslu a obchodu, pracoval pro Goldman Sachs, neúspěšný kandidát na prezidenta ČR (2013), prezident HK ČR
  • Karel Kovanda (1998) – byl vedoucím administrace na Ministerstvu zahraničních věcí ČSFR, bývalý velvyslanec ČR při OSN, vedl přístupová jednání k NATO (poté od roku 1998 velvyslanec ČR u NATO) a Západoevropské unii
  • Michael Žantovský (1999) – tiskový mluvčí a poradce prezidenta Václava Havla, předseda Výboru pro zahraniční věcí, obranu a bezpečnost českého Senátu, později velvyslanec ČR v Izraeli
  • Jiří Pehe (2001) – ředitel New York University in Prague, předtím ředitel Politického odboru Kanceláře prezidenta republiky Václava Havla
  • Karel Schwarzenberg (2008) – původně vedoucí kanceláře prezidenta Václava Havla, český ministr zahraničních věcí, v roce 2013 neúspěšný kandidát na prezidenta ČR, čestný předseda TOP 09.

(rp,prvnizpravy.cz,schallundrauch,foto:arch.)


Anketa

Měla by se podle vás stát Ukrajina členem NATO?

Ano 18%
transparent.gif transparent.gif
Ne 65%
transparent.gif transparent.gif
Nevím 17%
transparent.gif transparent.gif