Stačily výstupy výroční zprávy BIS či výstřelky magora z Řeporyjí?

politika

„Výstupy výroční zprávy BIS či výstřelky magora z Řeporyjí,který jezdí multikárou házet dopisy do schránky ruské ambasády v Praze, šly řešit cestou českého velvyslance v Moskvě, nikoliv cestou ponižování českého ministra zemědělství a jeho delegace," domníval se bývalý hejtman Michal Hašek.

Stačily výstupy výroční zprávy BIS či výstřelky magora z Řeporyjí?
Bývalý místopředseda ČSSD a bývalý hejtman Michal Hašek
30. listopadu 2019 - 08:20

„Je mi nesmírně líto, že ministr zemědělství Miroslav Toman musel s podnikatelskou misí předčasně ukončit pracovní návštěvu Ruska,a to pro překážky vytvořené ruskou stranou. Nedat české delegaci a vládnímu letadlu řádově 10 hodin povolení pro přelet z Moskvy do Kazaně, kde měl pokračovat program agrární mise, je skandální a bohužel předčasný konec této mise bude propagandisticky voda na mlýn všem odpůrcům česko-ruských vztahů," komentoval na svém facebookovém profilu Michal Hašek nenaplněnou cestu ministra a podnikatelů do Kazaně.


„Výstupy výroční zprávy BIS či výstřelky magora z Řeporyjí,který jezdí multikárou házet dopisy do schránky ruské ambasády v Praze, šly řešit cestou českého velvyslance v Moskvě, nikoliv cestou ponižování českého ministra zemědělství a jeho delegace," uzavřel svůj komentář bývalý hejtman.



Haškův komentář vyvolal další komentáře

„To je asi šťouchnutí za ty vlasovce. Kdo by se Rusům nakonec divil.
  
Komentátor Štěpán Kotrba napsal, aby se  poděkovalo Koudelkovi

"Nejvíce se mi líbil Koudelka v USA, šéf špionů ma sedět ve svém kanclu, ne jezdit do CIA, jejich konspirační zprávy jsou za hranou, notabene v novinách. Politicko- ekonomická idiocie v praxi. Možná na základě líbání nohou amikum," komentovala Haškův názor další čtenářka. .

„Michale jaká se dělá politika,  taková je politická odpověď, očíčko za očíčko, zoubeček za zoubeček a je jedno jestli ministr jakýkoliv či premiér sdělí veřejnosti, co se druhé straně nelíbí , když vidím Němce Francouze či Angličany jak rétoricky manévrují ..." napsal mimo jiné další čtenář.

„Pořád platí - jak se do lesa volá,tak se z lesa ozýva....Co dělá ministerstvo vnitra proti nenávistníkům a pomlouvačům jako je Kolář,nebo Novotný???? Ohradilo se proti jejich nesmyslům, které prosazují???," zeptala se další čtenářka.

„Divíte se ,poděkujte Pirátům a ODS za jejích super člený.Jako je P.N. My přece nepotřebujeme Rusko a Čínu,my budeme obchodovat s Tibetem huráá. Tak že, Opozice hurá do toho,škoďte dál,aby jste pak mohli osočit Vládu za to ,že něco není. O to tu jde,házet co nejvíc klacků pod nohy Vládě.A taky díky BIS ?!" míní další žena.

„Rusko si nenechá okopávat kotníky... Bohužel to odnesla tato delegace. Pokud by v té delegaci byl Petříček, tak by to bylo více příznačné.. Nedivím se. Čučkaří vedou válku s FSB, když asi nevědí, že existuje něco jako SVR... Blb s multikárou objíždí velvyslanectví RF v Praze a jiní idioti se jezdí paktovat s nácky," dadal jiný čtenář.

Je mě líto ,že to postihlo zrovna Ministra Tomana.Ten si to zrovna nezaslouží.Ale jak někdo napsal,  jak se do lesa volá tak se z něj ozývá.Jen vůl by si nechal všechno líbit od dementů z Prahy," napsal jiný čtenář.





Anketa

Měla by se podle vás stát Ukrajina členem NATO?

Ano 17%
transparent.gif transparent.gif
Ne 67%
transparent.gif transparent.gif
Nevím 16%
transparent.gif transparent.gif