Bedna nenávisti senátorka Němcová Zemana označila za zrádce této země

politika

Bývalý ministr Milan Urban, senátor Jiří Čunek, senátorka Miroslava Němcová a politolog Jan Kubáček byli ve středu 8 března 2023 hosty pořadu  CNN Prima News 360 stupňů Pavlíny Wolfové. Hosté všichni dohromady probírali Miloše Zemana, kterého zjevně nemá ráda zejména senátorka Němcová.

Bedna nenávisti senátorka Němcová Zemana označila za zrádce této země
Kdo asi vymýšlí otázky, na co se mají redaktoři CNN Prima News lidí ptát?
9. března 2023 - 09:01

Senátorka Němcová při první příležitosti vyjádřit se k Zemanovi rázem změnila v převrhnutou bednu nenávisti a při kritice v té době ještě několik minut českého prezidenta Zemana ve funkci se málem zalikala vztekem až si toho všimla i moderátorka. Ta nelenila a připomenula v Praze zvolené  senátorce  původem z Vysočiny, že Zemana označuje za zrádce.

Podle Němcové Miloš Zeman nadále zůstává zrádcem této země a aby to dokumentovala,  připomenula jeho prvotní pohled na Vrbětice, které jen tak bokem dodnes nebyly dosud objasněny, alespoň přemýšlivým záložákům, kteří v minulém století  přísahali, že budou sloužit  socialistické vlasti. Těm  mimochodem  musí vrtat hlavou, jak se mohlo stát, že  vrbětická  skladiště  plná  výbušnin před děravým plotem nikdo  nehlídal se zbraní v ruce a ty dva ruské záškodníky prostě nezastřelil. .  

Politolog Jan Kubáček, který na otázku, co říká tomu, že senátorka původem knihkupkyně prezidenta Zemana označila za zrádce této země, byl věcný.

Kubáček vyhodnotil  vystoupení senátorky Němcové za neadekvátní útok, který není hodný dámy.  Řekl, že má pocit, že ze strany Němcové jde o flustraci z roku 2014 z nenaplněného  premiérství a pokud senátorka měla tehdy podezření ze zrady,  měla učinit  kroky, aby byl prezident jako zrádce  vyšetřován. Němcová provedla  nečistý útok nehodný jí.

Kubáček ovšem předtím období prezidenta Zemana považuje za období silného solitéra, který  vyhledával konflikty a soupeři naskakovali na jeho provokace. Miloš Zeman  prováděl politiku jako ostatní politici, jen ty hlášky si mohl odpustit.

Kubáčkův politik solitér Zeman politiky sjednocoval, ale v odporu proti němu.



Není bez zajímavosti, že také v celodenním vysílání zpravodajství na Primě byly poslední hodiny prezidentování Miloše Zemana předmětem otázek pokládaným  náhodným chodcům na ulicích,  kteří pak před kamerou měli prezidenta známkovat. A lidé se před kamerou předváděli. Zaujal jeden blbeček, který Zemanovi  dokonce nadělil sedmičku.

Jestli se na tu anketu díval samotný Miloš Zeman, mohl si klidně způsobit zranění, kdyby se neudržel a  smíchem spadl z vozíku. Poslouchat  názory  předsedkyně Sněmovny Pekarové a v rolích místopředů Kovářové a Bartoška, je pro každého vozíčkaře rizikové.   


„Tuhle jsem byl svědkem situace, jak  jedna taková  dívenka s mikrofonem v ruce a s kameramanem za zády postupně zastavovala chodce a oslovovala je patrně s nějakou inteligentní otázkou a to si pište, že během několika minut, kdy jsem se na to díval, nikdo ze zastavených lidí se nerozpovídal," všiml si jeden ze čtenářů, který nám svůj postřeh zaslal.


(ps, cnn.prima.cz , Prvnizpravy.cz, foto: ps)


Anketa

Ohrožuje podle vás nový migrační pakt bezpečnost naší republiky?

Ano 71%
transparent.gif transparent.gif
Ne 14%
transparent.gif transparent.gif
Nevím 15%
transparent.gif transparent.gif