CNN Prima NEWS zrušila Hamplové účast v pořadu

politika

Kdo se bojí Jany Zwyrtek Hamplové? Renomovaná advokátka vystrašila kapry a kapříky v dosud stojatých vodách naší domácí politické scény. 

CNN Prima NEWS zrušila Hamplové účast v pořadu
Jana Zwyrtek Hamplová
26. září 2022 - 18:12

Nezávislá kandidátka do Senátu, která na Kroměřížsku postoupila tento víkend do druhého kola, musela již o víkendu čelit mnoha špinavým a nefér útokům z řad vládních protagonistů. Nedala se a všem vzkázala, že ona sama tyto praktiky používat nebude a že věří, že si voliči udělají obrázek sami. 


Neuplynul ani den a strach dostala i její protikandidátka druhého kola Senátních voleb paní Lucie Pluhařová, kterou do boje v obvodu č. 76 - Kroměříž vyslalo hnutí ANO Andreje Babiše. CNN Prima NEWS chystala debatu těchto dvou kandidátek, ale účast paní Hamplové musela zrušit, neboť paní Pluhařová se debaty účastnit nechce. Prý nemá čas.  


(facebookový příspěvek Jany Zwyrtek Hamplové)

Co k tomu dodat. Že věc postrádá logiku? To zcela jistě. Kdo by totiž nevyužil šanci jít se ukázat voličům jen pár dní před rozhodující bitvou do velké televize? Snad jen ten, kdo se bojí, a nebo nemá žádné argumenty. 

A co ke zrušení účasti v debatě říkají voliči? Pro ilustraci přikládáme několik jejich komentářů:



O tom, jaký rozruch vzbudilo postoupení Jany Zwyrtek Hamplové do druhého kola Senátních voleb jsme psali v minulém článku. Obrázek ať si udělají čtenáři sami:

Také jsme psali:

(svob., prvnizpravy.cz, foto: facebook)


Anketa

Měla by se podle vás stát Ukrajina členem NATO?

Ano 18%
transparent.gif transparent.gif
Ne 65%
transparent.gif transparent.gif
Nevím 17%
transparent.gif transparent.gif