Hlavní prioritou Fialovy vlády je obnova Ukrajiny a co Česko?

politika

Jako hlavní prioritu číslo jedna za Českou republiku stanovila vláda Petra Fialy (ODS) v rámci předsednictví téma poválečné obnovy Ukrajiny, píše na facebooku Tomio Okamura.

Hlavní prioritou Fialovy vlády je obnova Ukrajiny a co Česko?
Tomio Okamura, předseda SPD
3. července 2022 - 04:20

Proč má Fialova vláda jako hlavní prioritu cizí zemi, která navíc není ani členem EU, a nikoli svoji vlastní? Česká republika a problémy našich občanů nejsou pro Fialovu vládu na prvním místě. Podle názoru SPD by mělo být hlavní prioritou vyřešení drahých energií a potravin, to sužuje všechny naše občany.

Šlachta: Kauza Hlubuček sahá i do České televize

A samozřejmě by měla být prioritou pro naši vládu  také změna EU na společenství spolupracujících svobodných a suverénních států bez diktátu z Bruselu, což mimo jiné přímo souvisí i se současnými drahými energiemi, potravinami a dalším zbožím. Fialovu vládu ale řešení problémů našich občanů nezajímá.


Ode dne, kdy ČR převzala předsednictví EU, jsou zahraniční média v této souvislosti plná informací o korupci a organizovaném zločinu ve stranách vládní koalice Petra Fialy (ODS). Takovou ostudu a poškození image ČR a našich slušných občanů za tak krátkou dobu snad ještě žádná dosavadní vláda neudělala. Fialova vláda otevřeně škodí naší republice a udělala z naší krásné země v očích zahraničí zkorumpovanou zemi. Stydím se před Evropou za takového premiéra a takovou vládu!

(rp,prvnizpravy.cz,fb,foto:arch.)


Anketa

Měla by se podle vás stát Ukrajina členem NATO?

Ano 18%
transparent.gif transparent.gif
Ne 65%
transparent.gif transparent.gif
Nevím 17%
transparent.gif transparent.gif