Jsem Čech a proto mě primárně zajímá zájem a prospěch tohoto národa

politika

Dnes jsem se dozvěděl, že mám problém, protože jsem "proruský". Co k tomu říct? píše na facebooku Petr Markvart.

Jsem Čech a proto mě primárně zajímá zájem a prospěch tohoto národa
Petr Markvart
19. března 2023 - 04:20

Jsem Čech a proto mě primárně zajímá zájem a prospěch tohoto národa. Z Americko-evropského válečného běsnění, v němž (zatím) umírají Ukrajinci a Rusové, žádný prospěch nemáme. Naopak to celé platíme.

Za celý svůj dlouhý, brožovaný život, mi Rusové, ani jiní Slované, nikdy neublížili. Naopak se to mnohokrát povedlo Anglosasům i Galorománům. Proto je nemám a nikdy nebudu mít rád.



Jako zodpovědný světoběžník, který prožil 11 let života ve vzdáleném zahraničí, vím velmi dobře, kdo provádí po celém světě barevné revoluce, změny režimů i další prasárny. Rusko to rozhodně není.


Viděl jsem hodně lidí umírat na následky války nebo sektářského násilí. Možná proto mám na tuto věc opačný názor, než politolog z Brna, starostka městské části nebo správce online obchodu s čínskými textiliemi. Vyprovokovat válku je snadné. Ukončit jí, je hodně složité. Zvláště pro malou zemi, na kterou se ve finále všichni vykašlou. Uvidíme to již velmi brzo - přesně ve chvíli, kdy bude zahájena tolik opěvovaná "rekonstrukce Ukrajiny" a všichni nám vysvětlí, že už tam pro nás už žádná placená služba nezbyla. Stejně, jako v kdysi Iráku.

(rp,prvnizpravy.cz,fb,foto:arch.)



43-8974200277/0100

Pro platby ze zahraničí: IBANCZ5601000000438974200277
BIC / SWIFT kódKOMBCZPPXXX





Anketa

Měla by se podle vás stát Ukrajina členem NATO?

Ano 18%
transparent.gif transparent.gif
Ne 66%
transparent.gif transparent.gif
Nevím 16%
transparent.gif transparent.gif