Kdo „uklouzne“ dostane od paní Černochové šanci najít „správnou cestu“

politika

Odvolal, takže dobře mu tak. Horší trest než jet s Černochovou na Libavou neexistuje, napsal Petr Štěpánek na facebooku ke kauze „David Svoboda".

Kdo „uklouzne“ dostane od paní Černochové šanci najít „správnou cestu“
Jana Černochová, ministryně obrany
2. dubna 2023 - 04:20

Připomeňme si co řekl olympijský vítěz David Svoboda:

Už před rokem, když začal konflikt na Ukrajině, tak Mezinárodní olympijský výbor doporučil nezvat Rusy i Bělorusy a funkcionáře i politiky na sportovní akce a tak dále. Český olympijský výbor to doporučení podpořil, já jako zástupce sportovců jsem se zdržel hlasování, a to proto, že si myslím, jsem přesvědčen, já osobně, že politika do sportu filozoficky nepatří. To, že tam prakticky dávno je, že naše předchozí generace i ta současná sport před politikou neubránila, to je smutný fakt,“ řekl David Svoboda.

A reakce paní ministryně Černochové:

Ministryně obrany Jana Černochová (ODS) výroky armádního sportovce a úspěšného olympionika Davida Svobody následně odsoudila a uvedla, že bude hledat možnosti, jak ho potrestat.



A vaše komentáře:
  • Začíná normalizace, kdo veřejně a hlasitě nesouzní s jediným svatým režimním názorem na "vstup vojsk" bude diskreditován, denunciován, vyhozen z práce, převychován, zavřen do kriminálu...stejný puch totality ve vzduchu jako začátkem let sedmdesátých od roku 1969
  • Ale existuje..... "Za „zpochybnění války“ by sportovce Svobodu Němcová přímo netrestala. Místo toho by senátorka Svobodu poslala na Ukrajinu, líbilo by se mi, kdyby s ambasádou vyrazili na Ukrajinu, aby se mohl seznámit s dalšími olympioniky, kteří by mu vysvětlili, co se (na Ukrajině) děje,“ sdělila." Milka chce být ještě uvědomělejší...
  • Ano, každému kdo "uklouzne" podobně jako pan Svoboda dostane šanci od paní Černochové najít tu "správnou cestu" .Pak už bude zase opět jako ten správný unifikovaný občan milován. Možná zavede pětikoalice i ministerstvo pravdy a kdo se odkloní od "oficiální pravdy" bude stíhán za ideozločin a po zásluze potrestán.
  • Černochová je prase horší než StB
  • Hnus fialovej.
Sportovec má sportovat a reprezentovat.
Na politické názory je tu jiných lumenů dost.
Hoch se určo tluče do hlavy, že do toho rozhovoru vůbec šel.
Ale za mne je nejhorší to, že lusknutím prstu tady ty sfině mohou zdehonestovat, koho se jim zlíbí. Začínám si vybavovat sedmdesátky. Takový zmar jako teď, jsem ale ve svém životě ještě necítila.
  • Nechápu, za co se vlastně omlouval...Hodně tím u mě klesl. Že by strach z toho, že by mu ta Válečnice Xena zakázala jet na Olympiádu? A proč se tomu ještě říká Olympiáda, to nechápu. Vždyť už to nemá s myšlenkou a ideou Olympiády nic společného..
  • Jet s Černochovou kamkoliv bude celkem exemplární postih
  • Neexistuje taková pravomoc, kterou by ministryně války Josefa Šílená mohla v tomto ohledu uplatnit. Je to jen výhružné plácání šílence opojeného jakousi mocí, kterou ani v tuto chvíli nemá.
  • Svoboda řekl oficiální názor a Černochová ho donutila pomocí vyhrožování a totalitních metod odvolat.
Samozřejmě ,že platí to co řekl ze svobodné vůle a ne to co byl donucen veřejně říct pod tlakem Černochový a kde odovlal původní.
Za praktiky ,které předvedla Černochová zastupující ODS by se nestyděla ani STB,nebo Gestapo.
Za to, kam se dostala kdysi demokratická ODS by se měla většina jejích současných voličů chytnout za nos.
Je to totalita,zatím není úplná.
Spolu nás do nesvobody tlačí všemi prostředky.
Stydím se ,že jsem jí kdysi volil.

(rp,prvnizpravy.cz,fb,foto:arch.)



43-8974200277/0100

Pro platby ze zahraničí: IBANCZ5601000000438974200277
BIC / SWIFT kódKOMBCZPPXXX





Anketa

Měla by se podle vás stát Ukrajina členem NATO?

Ano 18%
transparent.gif transparent.gif
Ne 65%
transparent.gif transparent.gif
Nevím 17%
transparent.gif transparent.gif