Markvart: Poslední varování před volbami v Praze

politika

Petr Markvart, právník, analytik,  v komentáři představuje ze svého pohledu některé adepty na post pražského primátora.

Markvart: Poslední varování před volbami v Praze
Petr Markvart
23. září 2022 - 11:04

Začnu kandidátem SPOLU, pražským šéfem ODS, Bohuslavem Svobodou. Kandidovat na vysokou a fyzicky i psychicky náročnou funkci primátora Hlavního města Prahy v 78 letech (za čtyři měsíce mu bude 79), je hodně nerozumné. Na předvolebních debatách byl zjevně zcela mimo a svým chováním začíná ze všeho nejvíc připomínat zmateného Joe Bidena. Je potřeba stále připomínat, že to byl právě docent Svoboda, který coby pražský primátor před dlouhými 11 lety poprvé podpořil tzv. Prague Pride, každoroční otravný festival sodomitů a jejich fans. Podporovat kandidáta SPOLU po tom, co předvádí v rámci celostátní politiky, je navíc  čistý masochismus.

Jestli něco opravdu dobře charakterizuje dnešní neoliberální strany typu Pirátů a ČSSD, pak je to aktivismus. Snaží se verbovat mladé, či levicově orientované voliče na hesla, která se tváří jako vzpoura proti systému, avšak ve skutečnosti jsou pouze aktivismem ve jménu globalistických témat jako jsou LGBT, inkluze a klimatický alarmismus. Hřib i Šabatová jsou jenom různými stranami téže mince.



Potom zde máme "zločince na Radnici". Praha je magnet a její štědré veřejné zakázky jsou jistě velkým lákadlem pro různé mafiány, kteří si holt časem koupí i některé veřejné činitele. STAN i Praha Sobě jsou až po uši v kauze Dozimetr, která je přitom pouze vrcholkem ledovce. Domnívat se, že Hlaváček nebo mnoho-obročník Čižinský nevěděli, co Slepičák či Guči vyvádějí se svěřenými veřejnými prostředky, by bylo hodně naivní. Je dále potřeba si uvědomit, že nejhorší radní pro dopravu Prahy všech dob, Adam Schinherr, není žádný Pirát, ale prominentní člen Čižinského spolku Praha Sobě.

Takže JÁ mám jasno. Trend, kde po špatných vládcích Prahy, následují ještě horší, je potřeba zastavit, končí komentář Petr Markvart.

(rp,prvnizpravy.cz fb,foto:arch.)


Anketa

Který z premiérů podle Vás hájí více národní zájmy své země?